Όταν όλα γύρω μας αλλάζουν με φρενήρεις ρυθμούς μία συλλογή μας καλεί να επιστρέψουμε στη βάση μας

Διονυσία Καλαποθαράκου
Όταν όλα γύρω μας αλλάζουν με φρενήρεις ρυθμούς μία συλλογή μας καλεί να επιστρέψουμε στη βάση μας

Tο ελληνικό fashion brand, Blameyourdaze, παρουσιάζει τη νέα του collection και επαναπροσδιορίζει τις βασικές αρχές της μόδας και του στυλ.

blameyourdaze ss204249 1
blameyourdaze ss205324 1
JOE 2115
JOE 2201

«Η φετινή καλοκαιρινή συλλογή -την βλέπεις αναλυτικά στην παρακάτω gallery- είναι αφιερωμένη στη ‘βάση’, την αφετηρία, το σημείο εκκίνησης. Μας προκαλεί να γυρίσαμε λίγο πίσω στο ξεκίνημα μας για να θυμηθούμε αγαπημένα μας κομμάτια και να τα ξανά συστήσουμε με μια διαφορετική προσέγγιση. Γυρνώντας λοιπόν στην βάση μας δυναμώνουμε τη δημιουργικότητα μας και την εικόνα μας με σχέδια χαρακτηριστικά του brand μας. Οι εύκολες γραμμές μας οι μονοχρωμίες και οι πιο ιδιαίτερες πινελιές μας συνθέτουν έναν καμβά, τη «βάση» δηλαδή για να δημιουργήσει η κάθε γυναίκα την ιδανική της εικόνα», μας λέει η Ιωάννα Τσαντάκη, Creative Director και Owner του πιο urban cool fashion brand της πόλης, του Blameyourdaze.

Σε μία περίοδο κρίσιμων αλλαγών και ανακατατάξεων σε παγκόσμιο κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο, το label επιλέγει να «επιστρέψει στο αρχικό του DNA» και να ξαναθυμηθεί όλα εκείνα τα σχέδια, τα χρώματα και τα υλικά που το καθόρισαν από τα πρώτα του χρόνια. Τα κυρίαρχα χρώματα της S/S 2020 collection είναι το λευκό, το μαύρο το φωτεινό μπλε και το χακί ενώ τα ρούχα είναι βασισμένα πάνω στο αγαπημένο Rib ύφασμα του brand, κατασκευασμένα με ανακυκλωμένες ίνες και ελληνικό βαμβάκι.

Η Blameyourdaze αγαπάει το Rib, και το χρησιμοποιεί και πάλι φέτος, γιατί είναι ένα ύφασμα εύπλαστο και με πολύ δυναμική παρουσία. Έτσι τα φορέματα, τα tops και οι βερμούδες της καλοκαιρινής συλλογής αγκαλιάζουν κολακευτικά - εξαιτίας της απαλής υφής τους- το σώμα και συνδυάζονται ιδανικά με αέρινες, λινές πουκαμίσες σε πολλές διαφορετικές εκδοχές. Oversized blouse dresses, wrap φορέματα με animal prints, γυαλιστερές διαφάνειες σε μια αρκετά ενδιαφέρουσα εκδοχή καφτανιού, κορμάκια και sexy mini φούστες, δημιουργούν μία ολοκληρωμένη street γκαρνταρόμπα που με τρόπο φυσικό και ανεπιτήδευτο, γίνεται ξεχωριστή χωρίς να «φωνάζει» για να κερδίσει την προσοχή μας. Must have κομμάτι της νέας collection τα T-shirts με ζωγραφισμένο το «μάτι» σε ένα διακριτικό logo ψηλά στον λαιμό.

Στο site του brand θα βρεις ειδικό section με αξεσουάρ -τσέκαρε τις floral tote bags και τα κολιέ με λεπτομέρειες από πέρλες- αλλά και με είδη διακόσμησης και σπιτιού για να νιώσεις καλύτερα όχι μόνο ανανεώνοντας την γκαρνταρόμπα σου, αλλά και τον χώρο σου. Ας προσπεράσουμε την πιο «περίεργη» άνοιξη της ζωής μας και ετοιμαστούμε για το καλοκαίρι «που έχουμε επιθυμήσει πιο πολύ από όλα τα καλοκαίρια». Και θα είναι αυτό που όχι μόνο ξαναγυρίζουμε, αλλά και επανεκτιμούμε τις βάσεις μας.

Info: Η συλλογή είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα κατάστημα στην Ελλάδα και το εξωτερικό και στο eshop www.blameyourdaze.com