Μπορούν τα αξεσουάρ να μας φτιάξουν τη διάθεση; Τα συγκεκριμένα σκουλαρίκια σίγουρα ναι!

Διονυσία Καλαποθαράκου
Μπορούν τα αξεσουάρ να μας φτιάξουν τη διάθεση; Τα συγκεκριμένα σκουλαρίκια σίγουρα ναι!

Τo ελληνικό fashion brand κοσμημάτων, LimeLight by Katerina Sfinari, παρουσιάζει τη νέα του συλλογή για τη σεζόν S/S 2020. Ονομάζεται «Artori», είναι σχεδιασμένη με έμπνευση ένα μυθικό αφήγημα και δεν σου φτιάχνει μόνο το στυλ αλλά και το mood.

DSC02847
DSC02856

Σύμφωνα με μια εκδοχή του μύθου, ο Ωρίωνας και η Άρτεμις ήταν πολύ ερωτευμένοι και ήθελαν να παντρευτούν. Τη σχέση τους όμως αυτή δεν ήθελε ο αδερφός της Ποσειδώνας, που δεν ενέκρινε την αγάπη ανάμεσά σε μια θεά και έναν άνθρωπο και αποφασισμένος να τους σταματήσει κατέστρωσε ένα σχέδιο. Προκάλεσε την Άρτεμη να πετύχει έναν στόχο πολύ μακρινό με τα βέλη της για να δείξει σε όλους πόσο επιδέξια τοξοβόλος είναι. Εκείνη γοητευμένη από τη πρόκληση το έκανε, ανακαλύπτοντας μετά πως ο Ποσειδώνας είχε «κρύψει» τον στόχο πίσω από ένα τεράστιο κύμα και ο άνθρωπος που πέτυχε και σκότωσε η θεά του κυνηγιού δεν ήταν άλλος από τον αγαπημένο της. Βαθιά πληγωμένη η Άρτεμις ζήτησε από τον Δία να μετατρέψει τον νεκρό Ωρίωνα σε αστερισμό και να τοποθετήσει τον αγαπημένο της στον ουρανό.

Αυτή η τραγική ιστορία αγάπης, ενέπνευσε στη σχεδιάστρια Κατερίνα Σφινάρη, ώστε να δημιουργήσει τη συλλογή «Artori» για τη σεζόν S/S 2020. Όπως θα δεις αναλυτικά και στην παρακάτω gallery, το brand LimeLight by Katerina Sfinari παρουσιάζει μία συλλογή κοσμημάτων, με έμφαση στα σκουλαρίκια, η οποία έχει έντονο το ελληνικό στοιχείο, κινείται σε μπλε, πράσινες και γήινες αποχρώσεις, αντικατοπτρίζοντας το πάθος του έρωτα αλλά και τη δύναμη για αναγέννηση και λάμψη, μήνυμα πολύ σημαντικό για τις ημέρες που διανύουμε. Το χρυσό των αστεριών, το μπλε του Ποσειδώνα και το πράσινο της Άρτεμις, ολοκληρώνουν με τον πιο stylish τρόπο της γεωμετρικές δημιουργίες της jewelry designer και μας κάνουν όλους κοινωνούς αυτού του μύθου αλλά και της αιώνιας δύναμης της αγάπης.

H Κατερίνα, χρησιμοποιώντας ως βάση για τις δημιουργίες της τον πολυμερή πυλό δίνει στα κοσμήματά της πολύ χαρακτηριστικές υφές που αγαπά και χρησιμοποιεί σύγχρονες χαρακτικές τεχνικές για να δημιουργήσει αυτό το 3D, μοναδικό στυλ τους. Πρωτότυπα μοτίβα, κομψά χρώματα και η ελληνική μυθολογία στο backgraound, όχι μόνο μας έφτιαξε τη διάθεση αλλά μας «έδειξε» και το αξεσουάρ που θα αναβαθμίσει όλα τα καλοκαιρινά μας σύνολα! Not bad...
Info: LimeLight by Katerina Sfinari

Δες επίσης: 10 ανοιξιάτικα tops που μπορείς να αποκτήσεις τώρα με έκπτωση και να τα φοράς τους επόμενους μήνες