@wfhfits: Αν δουλεύεις από το σπίτι πρέπει να τσεκάρεις αυτό το Instagram account

Διονυσία Καλαποθαράκου
@wfhfits: Αν δουλεύεις από το σπίτι πρέπει να τσεκάρεις αυτό το Instagram account

To μόνο σίγουρο είναι πως θα γελάσεις πολύ όταν δεις τα πιο «τρελά» looks τηλεργασίας που έχουν ανεβάσει οι followers αυτού του λογαριασμού!

Αν κάθε πρωί αναζητάς την έμπνευση και ψάχνεις τι θα φορέσεις πριν καθίσεις στο laptop και ξεκινήσεις την τηλεργασία σου ή, ακόμα καλύτερα, ψάχνεις απλά μία αφορμή να σκρολάρεις στο Instagram με το που σηκωθείς από το κρεββάτι και να γελάσεις με την ψυχή σου, σου βρήκαμε το πιο τέλειο, «νεοσύστατο» account! Λέγεται «Working From Home Fits» (@wfhfits), έχει σαν profile picture τον Rick Owens, ημίγυμνο να δουλεύει στον υπολογιστή του ξαπλωμένος στο κρεββάτι (πόσο wow είναι αυτό από μόνο του;) και μετράει ήδη 23.000 followers. Κάθε μέρα ανεβάζει και από μία νέα φωτογραφία που του στέλνουν σε DM οι ακόλουθοί του που τις περισσότερες φορές δεν απεικονίζει ένα ρεαλιστικό outfit τηλεργασίας, αλλά ό,τι πιο αστείο και εκκεντρικό μπορεί να φορέσει κάποιος μέσα στο σπίτι.

https://www.instagram.com/p/B-7FTFugDD3

Ενδεικτικά θα δεις κάποια από αυτά τα σύνολα στην παρακάτω gallery, ενώ το πιο διασκεδαστικό κομμάτι είναι οι περιγραφές που συνοδεύουν το κάθε post. Σαν να περνάει η φωτογραφία από την επιτροπή του GNTM, χωρίς ίχνος σοβαροφάνειας στα σχόλιά των κριτών!

Ανάμεσα στις αναρτήσεις του account θα βρεις κορίτσια που ονειρεύονται να γίνουν η επόμενη Bella Hadid, κυρίες πιο ώριμες που πλήττουν αφόρητα και σίγουρα επιστρατεύουν όλη τους την ενέργεια και δημιουργικότητα στα looks τους, αλλά και γυναίκες που απλά θέλουν να δουν σε όλο αυτό που περνάμε την αστεία πλευρά του και να το διακωμωδήσουν… και φυσικά να μας φτιάξουν τη μέρα από το πρώτο scroll down!
Δες επίσης: Nidodileda S/S 2020: Μία bohemian ουτοπία στην καθημερινότητά μας