Nidodileda S/S 2020: Μία bohemian ουτοπία στην καθημερινότητά μας

Διονυσία Καλαποθαράκου
Nidodileda S/S 2020: Μία bohemian ουτοπία στην καθημερινότητά μας

Μία νέα, συλλογή που θα σε κάνει να ξεφύγεις... έστω και νοητά!

7C0A6821
DSC 0400 Edit

«Νew Jade and the Whites»: έτσι ονομάζεται η νέα συλλογή του αγαπημένου μας ελληνικού, fashion brand Nidodileda και αν θες να καταλάβεις από πού πήρε το όνομά της πρέπει να ανατρέψεις μαζί μας σε ένα λεξικό πετρωμάτων. Το «New Jade» (aka ένα είδος πολύτιμων λίθων που ανήκει στην οικογένεια των Σερπεντίνων και μοιάζει πολύ με τον Νεφρίτη), πέρα από το βαθύ πράσινο χρώμα του και τα snake printed σχέδιά του, συμβολίζει την αγάπη και τη σοφία, ενώ θεραπεύει από τα τραύματα του παρελθόντος απομακρύνοντας τη θλίψη και τις κακές σκέψεις. Βλέπεις κάποια χρησιμότητα αυτής της «ενέργειας» σήμερα;

Ρητορική είναι η ερώτηση και η απάντησή της έρχεται μέσα από κεντητά maxi gowns, από wrap dresses με ιριδισμούς, από ψηλόμεσες bohemia παντελόνες και ασορτί loose blazers. Όσο αφορά το υπόλοιπο σκέλος του ονόματος, δηλαδή το «The Whites», αρκεί να ανατρέξεις στην παρακάτω gallery για να δεις τα λευκά, ιβουάρ, silver και neutral φορέματα από τη νέα συλλογή Nidodileda θες να τα φορέσεις όλα (πρωί και βράδυ) με μία δερμάτινη φαρδιά ζώνη και να κάνεις statement με την πρώτη σου επίσημη εμφάνιση εκτός σπιτιού, στην μετά καραντίνας εποχή.

Αμπίρ και off shoulder φορέματα, crop tops με σατέν παντελόνες και ασορτί κιμονό, μπροκάρ πανωφόρια και λαμπερά gowns που αναδεικνύουν το ντεκολτέ και αγκαλιάζουν τις καμπύλες, μας όχι απλά μας έφτιαξαν τη διάθεση (σαν να είχαμε κρεμασμένο στον λαιμό μας σαν γούρι έναν «new jade» λίθο) αλλά μας έκαναν να ατενίσουμε τον μέλλον μέσα από ένα πιο αισιόδοξο πρίσμα, αυτό της μόδας και την υψηλής αισθητικής που πάντα περιγράφει της δημιουργίες Nidodileda! Thank you boho girls!
Δες επίσης: Πέντε spring trends που οι Γαλλίδες «εγκρίνουν» το 2020

Credits:
Campaign Photos: Kosmas Koumianos
Models: Natassa Bofiliou, Vasiliki Roussou
Studio Photos: Antonis Agridopoulos