Yπάρχει ένα χαρούμενο print ρούχων που βλέπουμε παντού στο Instagram και μας φτιάχνει τη διάθεση

Yπάρχει ένα χαρούμενο print ρούχων που βλέπουμε παντού στο Instagram και μας φτιάχνει τη διάθεση

Και είναι και hot trend τα τελευταία δύο χρόνια #notbad

Nα πράγματα που μας φτιάχνουν τη διάθεση τα εκτιμάμε λίγο περισσότερο αυτές τις ημέρες. Είτε πρόκειται για ένα βιβλίο, είτε για μία ταινία, μία σειρά, ένα τραγούδι, είτε για ένα επαναλαμβανόμενο trend στο newsfeed μας στο Instagram, υπάρχουν εικόνες και πράγματα εκεί έξω που κάνουν καλό στην ψυχοσύνθεσή μας και γι’ αυτό έχουν το like μας. Ένα από αυτά είναι το αισιόδοξο, ψυχεδελικό print που όλες φορέσαμε στα 90s και όπως θα δεις στην παρακάτω gallery έχει κάνει δυναμικό comeback.

O λόγος για το tie-dye, που αφού την προηγούμενη σεζόν το «χορτάσαμε» στις συλλογές των Οίκων Μόδας Dior και Versace, φέτος το βλέπουμε να λανσάρατε σε T-shirts, φορέματα και tops και από πιο προσιτά brands όπως το «Free People» και το «&Οther Stories». Τα αντισυμβατικά, αφηρημένα αυτά μοτίβα δίνουν ένα rebellious twist σε όλα μας τα casual σύνολα (δες πώς τα φόρεσαν οι fashion bloggers στην παρακάτω gallery και θα καταλάβεις τι εννοούμε!)

Μπορείς να συνδυάσεις ένα tie dye κομμάτι με denim παντελόνι, υφασμάτινη μονόχρωμη φούστα, με loose ψηλόμεση παντελόνα ακόμα και με βερμούδα και λευκό πουκάμισο ανοιχτό πάνω από το πολύχρωμο μπλουζάκι σου και να κάνεις μία ενδυματολογική «βουτιά» στην ανέμελη δεκαετία του 1990. Αν είσαι μικρότερη και δεν την έχεις ζήσει, εμπιστέψου τις «μεγαλύτερες» που σου λένε ότι αξίζει τον κόπο!
Δες επίσης: 25 ζευγάρια ψηλοτάκουνα πέδιλα για να κάνουμε εντύπωση την πρώτη μέρα εκτός σπιτιού