Ο Γιάννης Μαρκετάκης μας μαθαίνει μακιγιάζ

Ο Γιάννης Μαρκετάκης μας μαθαίνει μακιγιάζ

Ο γνωστός και πολύ αγαπημένος σε κοινό και συναδέλφους του μακιγιέρ Γιάννης Μαρκετάκης, επιτέλους από Σεπτέμβριο, θα μοιράζεται τα μυστικά της τέχνης του στην ολοκαίνουργια, δική του σχολή μακιγιάζ Make Up Lab By Yiannis Marketakis. 

Είναι πληθωρικός, έξυπνος, ετοιμόλογος, τρομερά παθιασμένος με τη δουλειά του, αποθεώνει τις γυναίκες με τα πινέλα του και εκείνες δεν κάνουν βήμα μακριά του.

Ο Γιάννης Μαρκετάκης είναι persona. Ένας make-up artist με ταλέντο και προσωπικό στυλ χαρακτηριστικό και original. Έτσι ακριβώς θέλει να είναι και ο νέος του χώρος στου Ψυρρή σε ένα ιστορικό κτίριο του Τσίλλερ «που με περίμενε» όπως λέει χαρακτηριστικά μετά από δύο χρόνια συνεχούς και αδιάλειπτου ψαξίματος για την νέα του βάση.

Η γνώση πρέπει να μοιράζεται και ο Γιάννης θα την διδάξει απλόχερα βάση μίας δική του τεχνικής που υπόσχεται να κάνει τους αρχάριους, έτοιμους working make-up artists και τους ήδη έμπειρους επαγγελματίες ακόμη καλύτερους, με μαθήματα σε τάσεις, προτάσεις, ιστορία και creative direction make-up βάση σύγχρονων αναφορών και workshops.

Το καλύτερο, όμως, είναι ότι γυναίκες που είναι επαγγελματίες σε διάφορους κλάδους επιχειρήσεων, άσχετες με τη μόδα επαγγελματικά και θέλουν από το πρωί σωστό επαγγελματικό μακιγιάζ, θα μπορούν να διδαχθούν γρήγορα και εύκολα να το κάνουν μόνες τους, αποκλειστικά για το πρόσωπό τους!

Το υπέροχο είναι ότι ο Γιάννης αρνείται να δεχθεί την πραγματικότητα που «διατάζει» στασιμότητα, γκρίνια πολλών ντεσιμπέλ και απαισιοδοξία και θέλει να δώσει στους νεότερους ανθρώπους όχι μόνο το κίνητρο, αλλά και τα σωστά εφόδια για μία καριέρα που μπορεί να είναι επιτυχημένη σε σωστές επαγγελματικές βάσεις.

Θεωρεί ότι τα καλύτερα έρχονται και κρίνοντας από τις guest εμφανίσεις πολλών και καταξιωμένων επαγγελματιών από όλους τους χώρους της ελληνικής μόδας που θα διδάξουν τους εκπαιδευόμενους μέσα στη χρονιά, προμηνύεται η νέα φουρνιά μακιγιέρ να είναι όχι μόνο άρτια καταρτισμένη αλλά και με βαθιά γνώση των μυστικών της δουλειάς.

Μπορεί να σας είναι γνωστός από τις επιτυχημένες συνεργασίες του με την Ζέτα Μακρυπούλια και την εκπληκτική Έλενα Παπαρίζου ή από το βιβλίο του Kingdom of Beauty, αλλά όταν εμείς συνεργαστήκαμε σε διάφορα editorial μόδας ήταν όχι μόνο ο σωστός συνεργάτης με τις πολλές ιδέες, αλλά πέρασα και μερικές από τις πιο fun ώρες δουλειάς με έναν από τους καλύτερους του χώρου μας σε ταλέντο και προσωπικότητα.

Καλή επιτυχία!