EXE S/S 2020: Αυτήν τη συλλογή παπουτσιών τη χρειάζεσαι στην γκαρνταρόμπα σου

EXE S/S 2020: Αυτήν τη συλλογή παπουτσιών τη χρειάζεσαι στην γκαρνταρόμπα σου

Η ολοκαίνουρια συλλογή υποδημάτων EXE για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020 έχει πιο φρέσκο αέρα από ποτέ, μαγνητίζοντας τα βλέμματα σε κάθε στιγμή.

ργρ

Από comfy looks με κοριτσίστικο αέρα μέχρι βραδινά σύνολα γεμάτα δυναμισμό, EXE ολοκληρώνει με τα νέα της παπούτσια κάθε μας διάθεση, πασπαλίζοντας κάθε outfit με μία γενναία δόση νεανικού glam. Πρωταγωνίστριες της νέας καμπάνιας είναι δύο φίλες, που μοιράζονται το πάθος για μόδα κι στιλιστικό πειραματισμό. Ο φωτογραφικός φακός τις ακολουθεί σε κάθε στιγμή, κι εκείνες τον γοητεύουν με την προσωπικότητα τους, η οποία ‘ξεδιπλώνεται΄μέσω των ατελείωτων επιλογών που προσφέρει η EXE.

Ανάμεσα στα υπέροχα σχέδια της EXE, ξεχωρίζουν must-have θησαυροί όπως τα ψηλοτάκουνα πέδιλα με μεταλλικές λεπτομέρειες και γεωμετρικές γραμμές. Από τη συλλογή δε λείπουν οι διαχρονικές εσπαντρίγιες και οι μοντέρνες πλατφόρμες με έντονο το Μεσογειακό χαρακτήρα. Τέλος, η νέα συλλογή διαθέτει όπως πάντα άνετα sneakers σε παστέλ αποχρώσεις, flat σανδάλια που αποτελούν τον πιο ευκολοφόρετο σύμμαχο για καλοκαιρινές εμφανίσεις, αλλά και cowboy boots που κλέβουν την παράσταση προσδίδοντας μία σύγχρονη πινελιά από Άγρια Δύση. Aπόλαυσε κάποια από τα νέα σχέδια στην παρακάτω gallery και σκέψου από τώρα ποια θα είναι η επόμενη προσθήκη στην shopping list σου!
Δες επίσης: Με αυτά τα δύο ρούχα μπορείς να είσαι πολύ κομψή και καλοντυμένη μετά την καραντίνα