Mε αυτά τα δύο ρούχα μπορείς να είσαι πολύ κομψή και καλοντυμένη μετά την καραντίνα

Διονυσία Καλαποθαράκου
Mε αυτά τα δύο ρούχα μπορείς να είσαι πολύ κομψή και καλοντυμένη μετά την καραντίνα

Ένα style combo χρειάζεσαι στην ντουλάπα σου το καλοκαίρι του 2020 και στο παρουσιάζουμε ευθύς!

Στη μόδα υπάρχουν συνδυασμοί ρούχων δοκιμασμένοι στον χρόνο, όπως είναι το basic T-Shirt και το μπλε jean παντελόνι, το μαύρο top με μία εμπριμέ pencil φούστα, αλλά και αυτός που θα δεις αναλυτικά στην παρακάτω gallery και είναι ο αγαπημένος μας για το φετινό καλοκαίρι: το φαρδύ short με το ανδρικό, υφασμάτινο πουκάμισο. Ένα style combo άνετο και σοφιστικέ που είναι πολύ δύσκολο να μην δείχνει κομψό με ό,τι και αν αποφασίσεις να το φορέσεις.

Συνδυάζεται με sneakers, με δερμάτινα σανδάλια, ακόμα και με ψηλοτάκουνα chunky πέδιλα και είναι «επίκαιρο» όλες τις ώρες και τις ημέρες της άνοιξης και του καλοκαιριού. Επέλεξε ένα πουκάμισο σε γαλάζια ή λευκή απόχρωση και συνδύασέ το με ένα μπεζ σορτσάκι, ενώνοντας έτσι ένα sexy με ένα ανδρόγυνο κομμάτι και δημιουργώντας ένα classy look.

Aν θες να προσθέσεις και αξεσουάρ στο outfit μπορείς να «ποντάρεις» σε ένα ζευγάρι μακριά σκουλαρίκια, σε layering κολιέ αλλά και σε μία δερμάτινη ζώνη σε καφέ ή μαύρη απόχρωση, την οποία θα έχεις συνδυάσει με το χρώμα των παπουτσιών σου. Βάλε και τη μία άκρη του πουκαμίσου σου μέσα από το shorts και θα δώσεις αυτόματα ένα rebel twist στην εμφάνισή σου. Γιατί και με τα πιο βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας μπορούμε να δημιουργήσουμε τους πιο ενδιαφέροντες συνδυασμούς! #νόμος
Δες επίσης: Αυτό είναι το πιο πρωτότυπο μαγιό για το 2020