Ο Οίκος Νυφικών Demetrios μας αποδεικνύει πως «η αγάπη είναι πιο δυνατή από οποιαδήποτε πανδημία»

Διονυσία Καλαποθαράκου
Ο Οίκος Νυφικών Demetrios μας αποδεικνύει πως «η αγάπη είναι πιο δυνατή από οποιαδήποτε πανδημία»

Αυτό το μήνυμα θα θελήσουν να το διαβάσουν όλες οι μέλλουσες νύφες (και όχι μόνο!).

Η εποχή που διανύουμε προκαλεί σε αρκετούς ανθρώπους ανάμεικτα συναισθήματα. Αναμέσα σε αυτούς ανήκουν και οι αγαπημένες μας νύφες , οι οποίες βιώνουν μια αγωνία και βρίσκονται ανάμεσα στο αν πρέπει να ακυρώσουν τον γάμο τους για φέτος ή να τον μεταφέρουν σε άλλη ημερομηνία. Εμείς, ο Οίκος Νυφικών Demetrios, είμαστε εδώ, κοντά σε όλες τις νύφες με κύριο μέλημα μας να κάνουμε το όνειρο σας πραγματικότητα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι γάμοι του 2020 θα είναι αξέχαστοι και μοναδικοί για όλους μας! Παρακάτω διαβάστε ένα μήνυμα ελπίδας από μια Real Demetrios Bride, η οποία αποφάσισε να νικήσει, με την αγάπη της, την πανδημία του COVΙD-19.

https://www.instagram.com/p/B_v4M9kJOYs

«Τρεις μέρες πριν τον γάμο μας, το κέντρο που είχαμε κλείσει για την δεξίωση μας ενημέρωσε ότι απαγορεύεται η προέλευση των καλεσμένων. Ακούγοντας αυτό στην αρχή μαράζωσα, αλλά αποφασίσαμε ότι δεν θα ακυρώσουμε τον γάμο μας! Η 14η Μαρτίου ήταν η καλύτερη μέρα της ζωής μου! Οι λίγοι καλεσμένοι που μπόρεσαν να παρευρεθούν στον γάμο μας, μας τραγουδούσαν, δημιουργώντας μια συγκινητική και μοναδική ατμόσφαιρα-και εγώ έχοντας δίπλα μου τον έρωτα της ζωής μου και φορώντας το νυφικό των ονείρων μου ήμουν πιο ευτυχισμένη από ποτέ! Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη στο Demetrios. Το νυφικό είναι το πιο σημαντικό! Όταν φοράς το νυφικό των ονείρων σου μπορείς να ξεπεράσεις τα πάντα ακόμα και την επιδημία του COV-19!»
Demetrios Brides συνεχίστε να ονειρεύεστε, να σχεδιάζετε, να ερωτεύεστε και να αγαπάτε γιατί η αγάπη είναι πιο δυνατή από οποιοδήποτε άλλο συναίσθημα και πανδημία! #LOVEISNEVERCANCELLED
Δες επίσης: Αυτά είναι τα πιο στυλάτα Instagram Accounts που μπορείς να ακολουθήσεις σήμερα