Aυτά τα δώρα είναι ό,τι πιο στυλάτο μπορείς να χαρίσεις στη Γιορτή της Μητέρας

Aυτά τα δώρα είναι ό,τι πιο στυλάτο μπορείς να χαρίσεις στη Γιορτή της Μητέρας

Τα Marks&Spencer προτείνουν τα πιο κομψά ρούχα και αξεσουάρ για την μαμά μας!

Τα Marks & Spencer καλωσορίζουν την επερχόμενη επιστροφή στην καθημερινότητα γιορτάζοντας την Ημέρα της Μητέρας, στις 10 Μαΐου. Κερδίστε το πιο σημαντικό χαμόγελο – αυτό της μητέρας, αλλάζοντας την καθημερινότητα της, με ένα όμορφο δώρο! Τα M&S διαθέτουν έξυπνες και στυλάτες ιδέες για δώρα που θα λατρέψει. Από κομψά midi φορέματα σε μοναδικά σχέδια, λινά jumpsuit και blazers, μέχρι statement αξεσουάρ όπως η tabac δερμάτινη τσάντα – η απόλυτη καλοκαιρινή απόχρωση και total white εσπαντρίγιες για άνετες βόλτες στον ήλιο!

Ανανέωσε την homewear γκαρνταρόμπα της μαμάς με χαριτωμένα mix & match βαμβακερά tops & bottoms για όλα τα γούστα, floral σετ πιζάμας σε καλοκαιρινά χρώματά όπως κίτρινο, μοβ και πορτοκαλί ή κομψά σατέν νυχτικά. Επέλεξε M&S Home κούπες με παιχνιδιάρικα σχέδια και απόλαυσε το αγαπημένο σου ρόφημα παρέα με τη μαμά σου, περνώντας ποιοτικό χρόνο στο σπίτι!

Ανακάλυψε όλη τη συλλογή στο www.marksandspencer.gr. και δες τα κομμάτια που διαλέξαμε για εσένα στην παρακάτω gallery. Για να κάνεις αυτήν την Κυριακή το πιο chic δώρο στην μητέρα σου!
#marksandspencer