Ποιο αγαπημένο μας brand ανοίγει και πάλι τα καταστήματά του;

Ποιο αγαπημένο μας brand ανοίγει και πάλι τα καταστήματά του;

Η H&M με χαρά ανακοινώνει ότι επιλεγμένα καταστήματά της στην Ελλάδα ανοίγουν ξανά τις πόρτες τους σήμερα.

HM 2

Σύμφωνα με το σχέδιο σταδιακής αποκλιμάκωσης των περιοριστικών μέτρων της κυβέρνησης, επιλεγμένα H&M καταστήματα στην Ελλάδα, που καλύπτουν τις σχετικές προϋποθέσεις, ανοίγουν ξανά τις πόρτες τους σήμερα. Καθώς η υγεία και η ασφάλεια παραμένουν η κύρια προτεραιότητά μας, έχουμε λάβει μέτρα όπως - μεταξύ άλλων – η κοινωνική αποστασιοποίηση, ο ενισχυμένος καθαρισμός του καταστήματος και η παροχή προσωπικού προστατευτικού εξοπλισμού στο προσωπικό μας, για να διασφαλίσουμε ότι όλα τα καταστήματά μας είναι ασφαλή και καθαρά για τους συναδέλφους και τους πελάτες μας.

HM 3

«Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε ξανά τους πελάτες μας στα καταστήματά μας στην Ελλάδα. Σας ευχαριστούμε για την υπομονή και την υποστήριξή σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου - ανυπομονούμε να σας δούμε! Θα ήθελα επίσης να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία να ευχαριστήσω τους εκπληκτικούς συναδέλφους μας σε όλη την Ελλάδα για την αφοσίωση και τη συνεχή υποστήριξή τους κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου. Ήρθε η ώρα να επανέλθουμε, να ανακάμψουμε και να επανασχεδιάσουμε το μέλλον μας!», λέει ο Mehmet Arisoy, Country Sales Manager H&M Ελλάδος, Βουλγαρίας και Κύπρου.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας έμπνευση και μόδα τόσο στα φυσικά μας καταστήματα, όσο και στο διαδίκτυο μέσω του hm.com. Παρακολουθούμε από κοντά την κατάσταση, καθώς και τις οδηγίες της τοπικής κυβέρνησης και των αρμόδιων αρχών και θα προσαρμοστούμε ανάλογα, αν χρειαστεί.

Τα καταστήματά μας θα ανοίξουν καταρχάς με προσαρμοσμένες ώρες λειτουργίας. Βρείτε τη λίστα των Η&Μ καταστημάτων που επαναλειτουργούν στην Ελλάδα και μείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τις ώρες λειτουργίας τους μέσω του H&M Store locator.
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: Δέκα στυλάτα πουκάμισα, κατάλληλα για αυτόν τον καιρό

DPG Network