Δαχτυλάκια μέσα

Δαχτυλάκια μέσα

Μερικές τάσεις φαίνονται πια τόσο παλιές και σκονισμένες που καλό είναι να παραμένουν στην ντουλάπα ή να καταλήξουν στα σκουπίδια με συνοπτικές διαδικασίες.

Μισώ και απεχθάνομαι τα peep toes και τους φελλούς σε κοθόρνους και τακούνια γυναικείων παπουτσιών. Μισώ το πρησμένο δακτυλάκι που ξεπροβάλει απειλητικά κάθε φορά που το αναθεματισμένο μάτι μου πάει εκεί και πιστεύω ότι είναι ζήτημα πλέον τα peep toes να πηγαίνουν σε παραπάνω από δύο γυναίκες από τις εκατοντάδες που βλέπω να τα φορούν καθημερινά στο δρόμο ή σε κοσμικά events.

Μοιάζει με τσαρούχι που του πήραν την φούντα και έμεινε κενό! Μία διαρκής προκλητική πρόσκληση, να πατήσεις τη γυναίκα που τα φοράει για να πρηστεί κι άλλο το δακτυλάκι προς αντικατάσταση του τίμιου πρώην παραδοσιακού στρογγυλού στοιχείου.

Όσο για τους φελλούς... τι να πω. Μπορεί φορώντας τους να νομίζεις ότι επιπλέεις, όμως, κατά βάθος «πνίγεσαι» στο βούρκο των αρνητικών σχολίων και της κακογουστιάς. Η ταλαιπωρημένη με το καμένο μαλλί, που το συγκρατεί ένα απεχθές πλαστικό κλάμερ, το τύπου -μαύρη η ώρα- καφτάνι κινεζικής προέλευσης με τα πλαστικά κρύσταλλα και την ψάθινη τσάντα διακοπών καταμεσής του κέντρου της πόλης, ειλικρινά με «πονάει» βλέποντας το και κατανοώ την φράση των γυναικών δεν υπάρχουν πια άνδρες, απλά γιατί με τόσο τρομακτικό look μόνο ένας άνανδρος θα μπορούσε να πλησιάσει πιο κοντά. Ή μήπως ένας άμυαλος;

Πρέπει να καταλαβαίνουμε πότε το πάρτι τελειώνει και να φεύγουμε νωρίτερα και από τους τελευταίους.

Η ελληνικά αγορά για έναν μυστήριο και ανεξήγητο λόγω έχει άπειρες επιλογές και τρομερή ποικιλία τιμών και ειδών. Μην παίρνετε ότι και η κολλητή σας γιατί τότε το κακό θα είναι εις διπλούν.

Τολμήστε να διαφέρετε και μην επενδύετε τέτοιες εποχές σε αξεσουάρ που σας παραμορφώνουν και σας καταδικάζουν σε αρνητικά σχόλια.

Καλύτερα λίγα και σωστά, παρά πολλά και μέτρια.

Εμπρός λοιπόν με φρέσκο μυαλό! Κάψτε τα peep toes , ρίξτε τους φελλούς στη θάλασσα μήπως τους ξεβράσει το κύμα σε καμιά βραχονησίδα και τους καταστρέψει ολοκληρωτικά και βγείτε με τόλμη και αρετή για νέες στυλιστικές περιπέτειες και αγορές που θα σας κάνουν να είσαστε το κέντρο της θετικής προσοχής και όχι το διάλειμμα σε μία κωμωδία διαρκείας.

Άντε μην κάθεστε όπου να 'ναι πάτε διακοπές και ξεκίνησαν και οι εκπτώσεις!