Τα ρούχα που όλες ψωνίζαμε όταν βρισκόμασταν στο εξωτερικό επιτέλους ήρθαν και στην Ελλάδα

Τα ρούχα που όλες ψωνίζαμε όταν βρισκόμασταν στο εξωτερικό επιτέλους ήρθαν και στην Ελλάδα

Δες ποιο αγαπημένο fashion brand μπορείς να βρεις πλέον και στην χώρα μας.

COS High Summer 6

Η COS, ένα από τα πιο αγαπημένα μας διεθνή fashion labels, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την άφιξη του ηλεκτρονικού της καταστήματος cosstores.com σε Ελλάδα και Κύπρο, από σήμερα 20 Μαΐου 2020. Αντλώντας έμπνευση από τις τέχνες, το fashion brand με έδρα το Λονδίνο φημίζεται για τις συλλογές που ισορροπούν ανάμεσα στο πρωτοποριακό σχέδιο και το διαχρονικό στυλ. Με την απλότητα και την άνεση να κυριαρχούν, κάθε κομμάτι είναι σχεδιασμένο να κρατήσει πολλές σεζόν, όντας πάντα επίκαιρο.

COS High Summer 12

Η άφιξη των online stores σε Ελλάδα και Κύπρο, συμπίπτει με το λανσάρισμα της Spring Summer 2020 συλλογής, η οποία εξερευνά τη σύγχρονη λειτουργικότητα. Η συλλογή περιλαμβάνει πρωτοποριακά υλικά, όπως υφάσματα με φυσικές βαφές που προέρχονται από λαχανικά, καθώς και denim κομμάτια με επίστρωση. Οι υφές και η κατασκευή των ρούχων προσδίδουν ένα χαρακτηριστικό ύφος μέσω των ιδιαίτερων πλεκτών λεπτομερειών, ενώ μεταλλικά υφάσματα ενώνονται με το κλασικό βαμβάκι συνθέτοντας μία μοντέρνα τεχνική που δημιουργεί statement κομμάτια για τη νέα σεζόν. Με τη βιώσιμη επεξεργασία κι εξέλιξη των υφασμάτων να συνεχίζει κάθε σεζόν, όλα τα βαμβακερά υφάσματα της συλλογής έχουν sustainable χαρακτήρα – αυτό αφορά στο οργανικό, ανακυκλώσιμο και επαναχρησιμοποιούμενο βαμβάκι.

Προκειμένου να γιορτάσει το λανσάρισμα στις δύο αγορές, η COS συνεργάστηκε με τους influencers Αποστόλη Γκόφα (@apostolisgofas) και Margarita Shapovalova (@ritamargari), οι οποίοι αποκάλυψαν τα πιο αγαπημένα τους κομμάτια της συλλογής (με λήψεις που τραβήχτηκαν πριν την άφιξη του CV-19) στο κέντρο της Αθήνας.
Δες επίσης: Swimwear Trends 2020: Oι 15 πιο hot τάσεις στα μαγιό για φέτος και πώς να τις υιοθετήσεις

DPG Network