Το πιο γνωστό brand εσωρούχων παγκοσμίως κλείνει το 1/4 των καταστημάτων του

Το πιο γνωστό brand εσωρούχων παγκοσμίως κλείνει το 1/4 των καταστημάτων του

Περιορίζει τα μαγαζιά του, όπου θα μπορείς να ψωνίσεις με τη φυσική σου παρουσία, σε ΗΠΑ και Καναδά.

Η L Brands (γνωστή ως LB), είναι ο επιχειρηματικό όμιλος στον οποίο ανήκει μία από τις πιο διάσημες -και sexy!- μάρκες εσωρούχων στον κόσμο, η Victoria’s Secret. Το brand που μέχρι και φέτος, ήταν η πρώτη χρονιά που δεν το πραγματοποίησε γιατί όπως δήλωσε δεν είχε βρει μεγάλη εμπορική απήχηση, διοργάνωνε τα πιο φαντασμαγορικά lingerie fashion shows, γνωστοποίησε το κλείσιμο των 250 από τα 1.100 καταστήματα που διατηρεί ανά τον κόσμο, δηλαδή περίπου το 1/4 των μαγαζιών της, σημειώνοντας πως αυτή ενδέχεται να είναι μόνο η αρχή από ένα μπαράζ «λουκέτων». Προειδοποίησε πως εντός των επόμενων ετών ενδέχεται να κλείσουν και άλλα καταστήματα. Ενώ ο CFO της επιχείρησης, Stuart Burgdoerfer, έκανε λόγο μιλώντας στο CNN για μία «σημαντική απόφαση που αποσκοπεί στο να ισχυροποιήσει την επιχείρηση και όχι να την εξαλείψει».

https://www.instagram.com/p/CAkqRfJA1oW

Η L Brands ανακοίνωσε, επίσης, το κλείσιμο 50 καταστημάτων της αλυσίδας Bath & Body Works, τα οποία μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα γνωστά στη χώρα μας αλλά είναι πολύ δημοφιλή στην Αμερική και βρίσκονται, κυρίως, σε εμπορικά κέντρα στα οποία δεν προβλέπεται ότι η κίνηση των πελατών θα φτάσει τα προ-Κορονοϊού επίπεδα.
Στην Ελλάδα σαν συνεχίσουμε να ψωνίζουμε online τα αγαπημένα μας lingerie και αν κάποια στιγμή ελπίζαμε πως θα μπορούμε να το κάνουμε και δια ζώσης, θα πρέπει «να αφήσουμε αυτό το όνειρο να απομακρυνθεί»...
Δες επίσης: Αυτό το project του Christian Louboutin έχει ελληνική υπογραφή