Αυτή η εμβληματική It-bag μόλις ανανεώθηκε

Μαρία Ροδίτη
Αυτή η εμβληματική It-bag μόλις ανανεώθηκε

Η «Story Bag» απέκτησε καινούριο εαυτό και είναι εδώ για να σε σαγηνεύσει!

Μετά τη δημιουργία μιας -ομολογουμένως- εμβληματικής τσάντας, του σχεδίου The Story, ο Οίκος Μόδας Alexander McQueen λάνσαρε στις 16 Ιουνίου το «αδερφάκι» της, που δεν είναι άλλη από τη «The Story Shoulder Bag». Η αρχική έκδοση της τσάντας αγαπήθηκε όσο καμία άλλη και φορέθηκε από stars, όπως Kaia Gerber, Selena Gomez και Naomi Campbell, ενώ η εξελιγμένη εκδοχή της έχει ήδη αρχίσει να κλέβει τις καρδιές των γυναικών.

Η «Story Shoulder Bag» παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην πασαρέλα για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020, κυκλοφορεί σε μαύρο και λευκό χρώμα, αλλά σε τέσσερα διαφορετικά σχέδια. Πρόκειται για μια τρομερά πρακτική και κομψή τσάντα, η οποία δίνει τη δυνατότητα στη γυναίκα να την κρεμάσει στον ώμο με τη χρυσή αλυσίδα ή να τη χρησιμοποιήσει ως clutch bag ρυθμίζοντας τη μεταλλική, χρυσή λαβή που διαθέτει.

https://www.instagram.com/p/CBfTTOcF-1o
https://www.instagram.com/p/CBf9PEAjYbY

Η βασική διαφορά της με την προγενέστερη τσάντα είναι ότι πλέον η ανανεωμένη εκδοχή περιλαμβάνει μια χρυσή αλυσίδα, αντί για το δερμάτινο λουράκι που υπήρχε στη Story Bag.

https://www.instagram.com/p/CBiVip1hjLB

Ο Οίκος Alexander McQueen γοητεύει, λοιπόν, για ακόμη μια φορά με τη νέα It-bag «Story Shoulder», δίνοντας τη δυνατότητα σε κάθε γυναίκα να βγάλει προς τα έξω τον πιο chic και δυναμικό εαυτό της.

Cover photo: @baekstage

Διάβασε ακόμα: Fashion DIY: Φτιάξε μόνη σου ένα logo T-shirt (video)