Fashion DIY: Φτιάξε μόνη σου ένα logo T-shirt (video)

Μαρία Ροδίτη
Fashion DIY: Φτιάξε μόνη σου ένα logo T-shirt (video)

Έχεις το μπλουζάκι, φτιάχνεις τη στάμπα!

Ίσως και να μην υπάρχει πιο all-time classic ρούχο από ένα βαμβακερό T-shirt. Ταιριάζει με τα πάντα, μπορεί να φορεθεί από το πρωί με ένα denim shorts και σανδάλια μέχρι το βράδυ με μία midi φούστα και mules χαρίζοντάς μας extra πόντους στυλ με την απλότητά του.

Η λεπτομέρεια, όμως, που θα κάνει τη διαφορά στις εμφανίσεις σου με τα αγαπημένα σου tees είναι τα logos. Αυτό το καλοκαίρι τα icon T-shirts με στάμπα, που ξεπηδούν από τη δεκαετία του ’90, πρέπει να αποτελούν το βασικό συστατικό των εμφανίσεών σου. Άλλωστε, τη φετινή σεζόν η αισθητική και η μόδα της δεκαετίας του '90 έρχονται ξανά στο προσκήνιο κάνοντας ένα επικό revival. Δε γίνεται, λοιπόν, να επιδιώκεις να γίνεις μια urban fashionista χωρίς να έχεις στην ντουλάπα σου τουλάχιστον ένα logo T-shirt.

Μη σε πιάνει πανικός! Και να μην έχεις tee με στάμπα μπορείς να το φτιάξεις μόνη σου, όπως θα δεις και στο παρακάτω βίντεο. Αποκλείεται να μην έχεις ένα μονόχρωμο T-shirt κάπου ξεχασμένο στην ντουλάπα σου. Θα χρησιμοποιήσεις αυτό και θα ακολουθήσεις την εξής διαδικασία.

Βρες στο διαδίκτυο και τύπωσε το logo της προτίμησής σου. Στη συνέχεια, πάρε ένα κομμάτι μεμβράνης που χρησιμοποιούμε στην κουζίνα και κάλυψε τη στάμπα από την μπροστινή και πισινή πλευρά. Τοποθέτησ τη στάμπα στο σημείο που θέλεις πάνω στο T-shirt, κάλυψέ τη με ένα ύφασμα ή με λαδόκολλα και σιδέρωσέ τη πατώντας πάνω στο ύφασμα με το σίδερο.

Τα υπόλοιπα βήματα στο βίντεο που ακολουθεί…



Cover photo: @anneloran

Διάβασε ακόμα: Vegan leather: Τι είναι και γιατί πρέπει να το επιλέγεις στην γκαρνταρόμπα σου;