H αδυνατισμένη Adele έβαλε το ίδιο Chloé φόρεμα από συναυλία του 2016

Πατούλια Κατερίνα
H αδυνατισμένη Adele έβαλε το ίδιο Chloé φόρεμα από συναυλία του 2016

Το ίδιο φόρεμα μετά την απώλεια 45 κιλών

Μπορεί να έχει χάσει 45 ολόκληρα κιλά, όμως η 32χρονη Adele δεν σταματά να μας εκπλήσσει.

Η τραγουδίστρια, έχει αποφασίσει να είναι πιο εξωστρεφής και στο Instagram και το απέδειξε μέσα στο Σαββατοκύριακο. Βλέπεις η Adele, απολάμβανε το αναψυκτικό της και παρακολουθούσε την ξακουστή συναυλία της στο Glastonbury music festival, από το 2016.

Η 32χρονη, για την εμφάνισή της αυτή φορούσε ένα μαύρο iconic Chloé φόρεμα με κεντήματα.

Κι επειδή Adele είναι αυτή , είχε εύκαιρο το εν λόγω φόρεμα, το έβαλε και μας κατέπληξε με το «ταξίδι» αδυνατίσματος και την μεγάλη προσπάθεια που έκανε φέτος για να γίνει η πιο υγιής εκδοχή του εαυτού της. Κι αν μας ρωτάς, όποιο κι αν είναι το βάρος της, Adele καταφέρνει να είναι απλά θεά μέσα στο ίδιο ακριβώς φόρεμα.



Μαζί με το μαύρο φόρεμα, η Adele μας έδειξε και πώς προτιμάει να είναι ντυμένη μέσα στο σπίτι. Με λευκό tshirt και γκρι παντελόνι και μια ταύτιση την νιώσαμε.

Τώρα, τι μπορεί να σημαίνει η αναδρομή αυτή στο 2016 πέραν των κιλών που χάθηκαν; Μήπως νέα τραγούδια; Η ίδια η τραγουδίστρια απάντησε σε φαν της χαρακτηριστικά:
«Όχι, δεν έρχεται νέο άλμπουμ, ο κορονοϊός δεν έχει τελειώσει, είμαι σε καραντίνα κι εγώ, φορέστε μάσκα και έχετε υπομονή».