H Kate Middleton μόλις φόρεσε την απόλυτη τάση στα φορέματα του καλοκαιριού

H Kate Middleton μόλις φόρεσε την απόλυτη τάση στα φορέματα του καλοκαιριού

Μην σταθείς στο floral μοτίβο του, τσέκαρε το puff sleeve trend που υποστηρίζει το συγκεκριμένο ρούχο.

H Δούκισσα του Cambridge φαίνεται ότι βρίσκει σιγά-σιγά τον ρυθμό της σε ό,τι αφορά τις δημόσιες εμφανίσεις της. Μετά από τις πολλές και εποικοδομητικές ώρες που αφιέρωσε σε τηλεδιασκέψεις στο Zoom και σε skype calls, ξεκίνησε και πάλι τις επισκέψεις της και την εκτέλεση των βασιλικών της υποχρεώσεων με φυσική παρουσία. Σε αυτό το πλαίσιο το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε επισκέφθηκε το νοσοκομείο για παιδιά, «Nook», στον Norfolk. Η Kate Middleton έπαιξε, συζήτησε και φύτεψε λουλούδια με τους μικρούς της φίλους, χωρίς να χάσει λεπτό τη λάμψη και το στυλ της. Θα περίμενε κάποιος να επιλέξει να φορέσει ένα κομψό παντελόνι και ένα πουκάμισο για μία ημέρα τόσο «γεμάτη» με δραστηριότητες.

Η Δούκισσα όμως έκανε για ακόμα μία φορά την «έκπληξη» και κόντρα στις προβλέψεις, εμφανίστηκε όχι μόνο με ένα all day chic φόρεμα αλλά και με το πιο hot dress trend του φετινού καλοκαιριού. Επέλεξε ένα floral, midi, φουστάνι από το label «Faithfull the brand», το οποίο κοστίζει 206 Ευρώ και μπορείς να το βρεις εδώ και το συνδύασε με το αγαπημένο της ζευγάρι μπεζ εσπαντρίγιες από την εταιρία Russell & Bromley. Στην παρακάτω gallery θα δεις αναλυτικά όλο το look της Middleton και εμείς θα σου εφιστήσουμε την προσοχή σε μία λεπτομέρεια του φορέματος που το κάνει πραγματικά ξεχωριστό: στα φουσκωτά του μανίκια.

Το puff sleeve trend που είδαμε στις συλλογές των Οίκων Μόδας Louis Vuitton και Ralph & Russo για τη σεζόν S/S 2020, είναι μία από τις πιο ρομαντικές και ταυτόχρονα fashionable τάσεις στα φορέματα του καλοκαιριού. Εξισορροπούν το πάνω με το κάτω μέρος της σιλουέτας δημιουργώντας το κολακευτικό «εφέ της κλεψύδρας» ενώ την ίδια στιγμή κάνουν το ρούχο μας να είναι κατάλληλο για όλες τις ώρες της ημέρας, αναλόγως τα υπόλοιπα αξεσουάρ που θα επιλέξεις για να το συνδυάσεις. Η Kate Middleton διάλεξε με προσοχή όλα τα κομμάτια του look της και το αποτέλεσμα τη δικαίωσε για ακόμα μία φορά!
Δες επίσης: Για 30 χρόνια η Ελένη Μενεγάκη δεν ακολούθησε τη μόδα, ακολούθησε όμως το ένστικτό της