Το μπικίνι της Jessica Simspon δεν το λες καλόγουστο αλλά οι καμπύλες μιλάνε

Πατούλια Κατερίνα
Το μπικίνι της Jessica Simspon δεν το λες καλόγουστο αλλά οι καμπύλες μιλάνε

Λίγο πριν κλείσει τα 40, η Jessica ποζάρει με μπικίνι

Αυτό που έχει καταφέρει η Jessica Simpson είναι αξιοθαύμαστο. Η Simpson ζυγίζει μόλις 63 κιλά από 108,και κανείς δεν ξέρει αν θέλει να χάσει κι άλλο βάρος. Η ίδια πρόσφατα εξήγησε πως ξύπνησε πριν τα τρία της παιδιά, περπάτησε όσο έπρεπε και έκανε αυτά που ήθελε για τον εαυτό της και την πνευματική της υγεία.

«Ο στόχος ήταν η διαδικασία. Δεν υπήρξε ποτέ ένας συγκεκριμένος αριθμός στην κλίμακα που έχει ο καθένας στο μυαλό του. Το περπάτημα ήταν προτεραιότητα για την προσπάθεια της Jessica. Πρόκειται για την απόλυτη λιποδιαλυτική εξάσκηση. Κάνοντας ασκήσεις αντοχής είναι ο καλύτερος τρόπος για να τονωθείς, να σφίξεις και να δυναμώσεις. Αλλά για να χάσεις βάρος, τίποτα δε νικά το περπάτημα. Και τα δύο είναι απαραίτητα για να έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις», τόνισε πριν μερικές ημέρες ο προπονητής της Jessica, Harley Pasternak που φημολογείται πως είναι ο εμπνευστής πίσω από το αδυνατισμένο σώμα και της Adele.

Και επειδή η ηθοποιός και τραγουδίστρια, έχει πια μεγάλη αυτοπεποίθηση, λίγο πριν μπει και επίσημα στην δεκαετία των 40, αποφάσισε να ποζάρει με ένα μαγιό της δικής της συλλογής.

Το μπικίνι σε λευκό και καφέ, το οποίο ονομάζει rodeo, έχει το print ταύρου και η Simpson το συνδύασε με ένα καφέ καφτάνι. Για λόγους που δεν μπορούμε να φανταστούμε, το κάτω μέρος είναι ήδη sold out κι ας κόστιζε 46 δολάρια ενώ το σουτιέν κοστίζει 56 δολάρια. Αν θες το ψηλόμεσο κάτω μέρος μαγιό, όχι όμως αυτό που φοράει η Simpson, κοστίζει 48 δολάρια και θα το βρεις εδώ.

Όσο για τη 40α γενέθλια της Simpson, αυτά πλησιάζουν και η ίδια τόνισε πως έχει μεγάλη χαρά που θα αφήσει την δεκαετία των 30 πίσω της, έχοντας αυτό το σώμα.

Δες όλες τις φωτογραφίες παρακάτω.