Αυτό το vintage μπικίνι της January Jones είναι τόσο μα τόσο Mad Men

Πατούλια Κατερίνα
Αυτό το vintage μπικίνι της January Jones είναι τόσο μα τόσο Mad Men

Ένα ψηλόμεσο vintage μπικίνι

Αν έχεις παρακολουθήσει έστω και μερικά επεισόδια της σειράς Mad Men, θα σε έχει κερδίσει η January Jones και το ξεχωριστό στυλ της.

Αν πάλι ακολουθείς την ηθοποιό στο Instagram, θα έχεις καταλάβει πόσο χιούμορ έχει η 42χρονη καλλονή που φανερώνει έμπρακτα πως η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός.

Κι επειδή η ζέστη είναι αρκετή και στις ΗΠΑ, η January μπήκε στην πισίνα και φόρεσε το πιο ξεχωριστό vintage μπικίνι που είναι ακόμα διαθέσιμο online. Οι αναλογίες της ηθοποιού απλά συγκλονιστικές αλλά ποτέ δεν ποζάρει προκλητικά. Η ίδια έξηγεί για το πώς έφτιαξε το σώμα αυτό:

«Δεν θέλω να στερούμαι τίποτα. Όταν θέλω να φάω ένα μπέιγκελ ή μια μπριζόλα, το τρώω. Δεν έχω κάποια αυστηρή διατροφή. Πέρσι ξεκίνησα να πίνω χυμό σέλερι κάθε μέρα και είδα απίθανα αποτελέσματα στην ενέργια, την πέψη, την επιδερμίδα και τον τρόπο που κοιμάμαι. Πίνω τον χυμό κάθε πρωί, παίρνω τις βιταμίνες μου και πίνω καφέ. Δεν θα πεινάσω ως τις δέκα το πρωί αλλά επειδή γυμνάζομαι στις 9.30 τρώω από πριν μια μπανάνα και κατόπιν τρώω μια μπάρα ενώ στις 11.30 τρώω μια σαλάτα, μια σούπα ή ένα σάντουιτς«.

«Όταν δεν είναι στην δουλειά, οι ηθοποιοί πρέπει να κερδίζουν την προσοχή σου», έγραψε η Jones στο Instagram φορώντας το μπικίνι από το κατάστημα Lemlem που όλο μαζί κοστίζει 270 δολάρια αλλά έχεις την δυνατότητα να το αγοράσεις και χώρια.

Η εν λόγω φίρμα ιδρύθηκε το 2007, από την Liya Kebele και κάθε κομμάτι είναι χειροποίητο ενώ μέρος των εσόδων πηγαίνει στο ίδρυμα Lemlem που παρέχει ιατροφαρμακευτική φροντίδα, εκπαίδευση και καθοδήγηση σε κορίτσια από την Αφρική που το έχουν ανάγκη.

Βρες το μπικίνι στο www.lemlem.com