Aυτές οι συλλεκτικές shopping bags είναι έργα τέχνης (κυριολεκτικά!)

Διονυσία Καλαποθαράκου
Aυτές οι συλλεκτικές shopping bags είναι έργα τέχνης (κυριολεκτικά!)

Οι limited edition shopping bags της attrattivo, επιστρέφουν και αυτό το καλοκαίρι, πιο artistic από ποτέ!

AUGUST SHOPPING BAG

Το αγαπημένο brand δε σταματά να εμπνέεται από ρήματα κλειδιά και σε συνεργασία με νέους καλλιτέχνες, συνεχίζει να δημιουργεί το ημερολόγιο της χρονιάς, από συλλεκτικές τσάντες, υποστηρίζοντας κοινωφελής σκοπούς. Οι Limited Edition Shopping Bags, της attrattivo, που γεννήθηκαν μέσα από τη συνεργασία του brand με 12 νέους καλλιτέχνες και δημιουργήθηκαν με σκοπό να υποστηρίξουν 4 κοινωφελής οργανισμούς, επιστρέφουν με καλοκαιρινή διάθεση και υπέροχα μοτίβα.

Τον Ιούλιο, ο γνωστός street artist Cacao Rocks εμπνέεται από το ρήμα χαλαρώνω και δημιουργεί στο δικό του χαρακτηριστικό ύφος, το εικαστικό που έχει στοιχεία από καλοκαίρι, ενώ τον Αύγουστο οι These Are Few of our Favorite things εμπνέονται από το ταξίδι και μας μεταφέρουν στο κατάστρωμα ενός καραβιού, βάζοντας το γαλάζιο της θάλασσας σε πρώτο πλάνο. Τα έσοδα από τις shopping bags της καλοκαιρινής περιόδου θα διατεθούν στην εθελοντική οργάνωση «Δρόμοι Ζωής».

JULY SHOPPING BAG

Info: Τις limited edition shopping bags μπορείς να τις βρεις, στα καταστήματά της attrattivo καθώς και στο e-shop της (attrattivo.gr), σε συμβολική τιμή.