Το fashion project της Σοφίας Καρβέλα σου δίνει κίνητρο να αλλάξεις & άλλα πράγματα, πέρα από στυλ

Διονυσία Καλαποθαράκου
Το fashion project της Σοφίας Καρβέλα σου δίνει κίνητρο να αλλάξεις & άλλα πράγματα, πέρα από στυλ

Το «WEAR FOR LIVING» είναι ένα νεοσύστατο brand που θέλει να σε κάνει να γνωρίσεις και να αγαπήσεις τον εαυτό σου. Και να φορέσεις -επιτέλους!- πραγματικά άνετα ρούχα.

H Σοφία Καρβέλα δουλεύει στο χώρο της μόδας, ξέρει από μόδα και «κάνει» μόδα εδώ και πάρα πολλά χρόνια που ζει και εργάζεται στην Αμερική. Το να δούμε, λοιπόν, στο news feed μας στο Instagram πως το τελευταίο διάστημα ανεβάζει post από ένα νεοσύστατο, fashion account με τίτλο «WEAR OF LIVING», δεν ξάφνιασε πραγματικά κανένα. Αυτή η βιομηχανία είναι το φυσικό της περιβάλλον και είτε από την πλευρά της στυλίστριας είτε από την πλευρά της δημιουργού, το «υπηρετεί» με αφοσίωση και υψηλής αισθητικής αποτέλεσμα εδώ και πολύ καιρό. Πριν από ένα χρόνο είχε μάλιστα σχεδιάσει και τη δική της σειρά T-Shirts, τα «Skar» με σαφείς επιρροές από rock μπάντα.

https://www.instagram.com/p/CCgd6j1Jeai

Αυτό όμως που μας έκανε εντύπωση «σκαλίζοντας» λίγο παραπάνω το account των «WEAR OF LIVING», ήταν το μότο τους: «We’re creating a brand about self-adoration and wildly comfy clothes. Let’s build this together» (aka «δημιουργούμε ένα brand που αφορά το πώς θα αγαπήσουμε τον εαυτό μας και τα άνετα ρούχα. Έλα να το ‘χτίσουμε’ μαζί».)

https://www.instagram.com/p/CBv1nYPJBYP

Ένα scroll down και πολλά motivation quotes αργότερα, και θα σε πείσουν και εσένα πως το νέο εγχείρημα της Σοφίας Καρβέλα και της συνεταίρου της, Phuong Ireland, θέλει να μας προσφέρει πολλά παραπάνω από loose T-Shirts και hoodies. Στην παρακάτω gallery θα πάρεις μία γεύση από το πώς η Σοφία θέλει να ενώσει τη μόδα, την άνεση και την αυτοεκτίμηση και θέλει να κάνει όλες εμάς όχι μόνο να νιώθουμε καλά με αυτά που φοράμε, αλλά και με αυτό που είμαστε.
Δες επίσης: H Meghan Markle στο L.A. φοράει ένα συγκεκριμένο στυλ μπλούζας και φορέματος