Η Rihanna λάνσαρε τα πιο sexy παπούτσια που χρειάζεσαι αυτό το καλοκαίρι

Μαρία Ροδίτη
Η Rihanna λάνσαρε τα πιο sexy παπούτσια που χρειάζεσαι αυτό το καλοκαίρι

Η Fenty συνεργάστηκε με μία από τις πιο περιζήτητες σχεδιάστριες παπουτσιών και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό!

Τα πιο sexy και καλαίσθητα παπούτσια αυτού του καλοκαιριού λάνσαρε πριν λίγες μέρες το brand Fenty, που ανήκει στη Rihanna. Η διάσημη τραγουδίστρια μαζί με το «δεξί της χέρι», Jahleel Weaver, και την περιζήτητη influencer και σχεδιάστρια παπουτσιών, Amina Muaddi, ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν τα πιο θηλυκά, κομψά, μοντέρνα και ultra sexy παπούτσια του καλοκαιριού. Μάλιστα, μόλις πέντε μέρες μετά την παρουσίαση, πολλά από τα σχέδια έχουν ήδη γίνει sold out.

«Είχα αγοράσει μερικά από τα παπούτσια της Muaddi για τη Rihanna για εμφανίσεις που έκανε και κατέληξα να είμαι μεγάλος fan της. Προγραμματίσαμε αργότερα μια συνάντηση και ένα κοκτέιλ. Από εκεί ξεκίνησε η ιστορία», δήλωσε ο creative director της Fenty, Weaver. Από την πλευρά της, η Amina Muaddi είπε: «Ήθελα να δημιουργήσω παπούτσια που να εκφράζουν τη μούσα και το brand: δυναμικά, αλλά ταυτόχρονα εκλεπτυσμένα και θηλυκά».

https://www.instagram.com/p/CCvn3KslWKC
https://www.instagram.com/p/CCtJ9bonedr

Η Muaddi ανακοίνωσε για πρώτη φορά ότι θα συνεργαζόταν για μια επερχόμενη συλλογή παπουτσιών για τη Fenty, όταν ανακηρύχθηκε σχεδιάστριας της χρονιάς στα Footwear News Achievement Awards τον Δεκέμβριο.

Με έναν κύκλο θαυμαστών- ανάμεσά τους η Rihanna και η οικογένεια Kardashian-, η Muaddi είναι γνωστή για τα σχέδιά της σε σχήμα martini και τα γυάλινα γοβάκια εμπνευσμένα από τη Σταχτοπούτα, τα οποία είναι απίστευτα εντυπωσιακά και κομψά.

https://www.instagram.com/p/CCrCHT_o6ab
https://www.instagram.com/p/CCnO4zGoMJ4

Έχοντας, λοιπόν, ως οδηγό την τάση της Muaddi για καθαρές γραμμές, έντονες αποχρώσεις και μοντέρνες σιλουέτες, τα τέσσερα στυλ παπουτσιών αποτελούν ένα κράμα του οράματος της ίδιας και της αισθητικής της Fenty με square toe παπούτσια, λεπτά σχοινιά, αποχρώσεις neon, mules και sexy λουράκια δαντέλας διακοσμημένα με κρύσταλλα.

Διάβασε ακόμα: Ένα νέο trend σε προ(σ)καλεί να κάνεις statement εμφανίσεις με τη μάσκα σου