Η Gigi Hadid σε έναν διαφορετικό ρόλο στη νέα καμπάνια της Miu Miu

Μαρία Ροδίτη
Η Gigi Hadid σε έναν διαφορετικό ρόλο στη νέα καμπάνια της Miu Miu

Η νέα Covid-19 εποχή φέρνει πολλές αλλαγές, αλλά δημιουργεί και νέες ευκαιρίες στο χώρο της μόδας!

Μπορεί η Gigi Hadid να βιώνει στιγμές ευτυχίας εν αναμονή του πρώτου της παιδιού, όμως αυτό δε σημαίνει ότι έχει βάλει στην άκρη τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Τουλάχιστον, αυτό δεν έχει συμβεί μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές. Όχι, η πανέμορφη Gigi δεν περπάτησε σε κάποια πασαρέλα, ούτε φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο κάποιου περιοδικού. Το αντίθετο, μάλιστα. Ανέλαβε χρέη φωτογράφου στη νέα, φθινοπωρινή καμπάνια του Οίκου Μόδας Miu Miu.

Μέσα σε ένα DIY feeling, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την καραντίνα λόγω κορονοϊού, τηρώντας πάντα τα πρωτόκολλα της κοινωνικής απόστασης, η Gigi Hadid, μαζί με άλλα πρόσωπα, ανέλαβε χρέη φωτογράφου για την καμπάνια του ιταλικού Fashion House αποτυπώνοντας στο φακό με backstage φωτογραφίες τη νοσταλγική και ρετρό αντίληψη που οραματίστηκε η ιδρύτρια του Οίκου, Miuccia Prada.

https://www.instagram.com/p/CC7EBSzncC1

Η Gigi, άλλωστε, έχει δηλώσει πολλές φορές ότι η φωτογραφία είναι ένα από τα μεγάλα της πάθη και πως ήθελε κάποια στιγμή να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτήν. Η επιθυμία της, λοιπόν, πήρε σάρκα και οστά με τη φωτογράφιση της Fall Campaign- ονόματι Close- του Οίκου Miu Miu στην Covid-19 εποχή.

https://www.instagram.com/p/CC8w53QgC3F

Καρό παλτό σε vintage, νοσταλγική αισθητική, αλλά και σε έντονα χρώματα, όπως το κοραλλί, μαύρες διαφάνειες που αποκαλύπτουν με ένα chic και ταυτόχρονα sexy τρόπο τα διάφορα σημεία του σώματος, πλεκτά, τεράστιοι όγκοι στα μανίκια και flat παπούτσια με καρφιά και rock διάθεση συνθέτουν τη φθινοπωρινή συλλογή του Οίκου Miu Miu, έτσι όπως αποτυπώθηκε στον φωτογραφικό φακό της Gigi Hadid.

https://www.instagram.com/p/CC6NwQEnKye
https://www.instagram.com/p/CC7FKcXBX7M

Και κάπως έτσι η μόδα δείχνει ότι σε καιρούς κρίσης μπορεί, ανταπεξέρχεται και είναι παρούσα με νέους, καινοτόμους τρόπους, δίνοντας ταυτόχρονα σε νέα πρόσωπα τη δυνατότητα και την ευκαιρία να αναδείξουν και να αναπτύξουν τα κρυφά ταλέντα τους.

Διάβασε ακόμα: Ο Dior στηρίζει έμπρακτα την ενδυνάμωση νέων γυναικών