Η Σίσσυ Χρηστίδου βρήκε το παντελόνι που χρειάζεσαι για το ταξίδι με καράβι

Πατούλια Κατερίνα
Η Σίσσυ Χρηστίδου βρήκε το παντελόνι που χρειάζεσαι για το ταξίδι με καράβι

H Σίσσυ ξέρει καλά τι πρέπει να φοράς για να ξεκινήσεις με στυλ τις διακοπές σου.

Είκοσι ολόκληρα κιλά κατάφερε να χάσει μέσα σε λίγους μήνες η Σίσσυ Χρηστίδου και η αλλαγή στην εμφάνιση και στην αυτοπεποίθησή της είναι κάτι παραπάνω από φανερή. Η Σίσσυ που αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Πάρο, ταξίδεψε με καράβι για το κυκλαδίτικο νησί.

Το λουκ που προτίμησε, είναι και άνετο και πρακτικό και πολύ πολύ μοδάτο. Τι εννοούμε; Ένα cargo παντελόνι κι ένα τοπ με λεπτή τιράντα θα σε κρατήσουν όσο ζεστή και ασφαλή χρειάζεσαι στο πλοίο, που ο κλιματισμός είναι δυνατός και δεν θες να βάλεις φούστα ή σορτσάκι.

Οι τσέπες του παντελονιού θα σου δώσουν την δυνατότητα να βάλεις και όσα μικροαντικείμενα χρειάζεσαι σε αυτές και να αφήσεις την τσάντα σου στην καμπίνα.

Το παντελόνι που επέλεξε η Σίσσυ είναι μπεζ αλλά κι ένα χακί cargo παντελόνι είναι εξίσου μια ασφαλής επιλογή για το ταξίδι με πλοίο ή και αεροπλάνο.



Όσο για τα παπούτσια, η Σίσσυ προτίμησε ένα κλασικό πάνινο παπούτσι αλλά και ένα ζευγάρι αθλητικά, θα ήταν μια επίσης ωραία επιλογή για το ταξίδι. Εσύ μπορείς να παίξεις με τις αποχρώσεις και να φορέσεις κι ένα ζευγάρι πάνινα όχι μόνο στο κλασικό μαύρο αλλά και σε μπεζ ή ροζ απόχρωση.