Ο κατακτητής της μόδας επιστρέφει

Ο κατακτητής της μόδας επιστρέφει

Δείτε όλο το lookbook της νέας συλλογής του label του Tassos Sofroniou, Conquistador.

Ο Tassos Sofroniou μπορεί να είναι γνωστότερος στην Ελλάδα ως ο σύμβουλος μόδας του Next Top Model και ένας από τους καλύτερους στυλίστες των ελληνικών περιοδικών μόδας, αλλά στο εξωτερικό όλοι τον ξέρουν ως το mastemind πίσω από το καινοτομικό brand ανδρικών ρούχων , Conquistador.

Οι συνεχείς αναφορές του επιδραστικότερου fashion site στη βιομηχανία της μόδας, style.com και τα διαρκή αφιερώματα για τη δουλειά του ταλαντούχου Έλληνα σχεδιαστή από έγκυρα fashion blogs (βλ. από Diane Pernet μέχρι fashionisto.com) έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα hype γύρω από το σχεδιαστικό project του Tassos Sofroniou που καταφέρνει να «επιβάλλει» μία νέα στολή του άνδρα μέσα από τις δημιουργίες του brand του.

Στα πρότυπα του εξωτερικού ο Tassos παρουσίασε πριν από μερικές μέρες στο τύπο το lookbook της συλλογής του για το επόμενο καλοκαίρι του 2012 κάνοντας τους απανταχού fashion editors να παραμιλάνε για τη συλλογή που ενώνει το urban με το high fashion και το avant garde με κλασικό.

Πιστός στα κοψίματα που ανέδειξαν τα ρούχα του label Conquistador, ο Tassos παρουσιάζει νέες παραλλαγές του κλασικού φούτερ που θα έκανε μέχρι και την Anna Wintour να κάνει μία urban inspired εμφάνιση, με χρώματα και λεπτομέρειες που δεν είχαμε δει μέχρι τώρα. Η μακρόστενη σιλουέτα που κολακεύει το ανδρικό σώμα παραμένει, αλλά για πρώτη φορά παρουσιάζεται και το πρώτο original print Conquistador που εντάσσεται σαν επέκταση της σιλουέτας στα tops, συνδέεται με τα παντελόνια σαν διακοσμητικό μόνιμο στοιχείο ή φοριέται ανεξάρτητο σαν διαφορετικό ρούχο.

Η συλλογή Conquistador Spring/Summer 2012 απευθύνεται σε style leaders και όχι σε trend followers, φέρνοντας τον ήρωα του χθες στον κόσμο του σήμερα.

Για περισσότερες πληροφορίες : info@conquistador.gr