«Emily in Paris»: Aν σου άρεσε το «Sex & The City», θα λατρέψεις αυτήν τη νέα σειρά

«Emily in Paris»: Aν σου άρεσε το «Sex & The City», θα λατρέψεις αυτήν τη νέα σειρά

Με δημιουργό τον Darren Star και ενδυματολόγο την Patricia Field, η νέα σειρά του Netflix θα έχει άρωμα (και στυλ) από «Carrie Bradshaw».

Από τον δημιουργό του «Sex & The City» (aka Darren Star) και την ενδυματολόγο που έντυσε την πιο stylish περσόνα που έχει περάσει ποτέ από την τηλεόραση (ναι, αναφερόμαστε στον χαρακτήρα της «Carrie Bradshaw» και στην Patricia Field) δεν θα περιμέναμε τίποτα λιγότερο από ένα τηλεοπτικό comeback που θα συνταράξει τον κόσμο της μόδας.

Και αυτό ακριβώς θα μας δώσει στις 2 Οκτωβρίου όταν και η νέα τους σειρά, «Emily in Paris», θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix. H «Εmily» είναι η Lily Collins, μία Αμερικανίδα που πάει στο Παρίσι για να δουλέψει στο τμήμα μάρκετινγκ σε μία μεγάλη εταιρία με πελάτες περιοδικά μόδας και fashion brands. Η πρωταγωνίστρια θα είναι, σύμφωνα με το τρέιλερ πάντα, μία ταλαντούχα «πιτσιρίκα» που θα προτείνει στην εταιρία την «αμερικάνικη οπτική» για τη δουλειά τους και από ότι φαίνεται αυτή δεν θα γίνει και τόσο αποδεχτή από τους Γάλλους συναδέλφους της.

Μαζί με την Lily θα παίζουν οι Ashley Park (από το «Tales of the City»), η Kate Walsh ( από το «The Umbrella Academy») και οι Γάλλοι stars Samuel Arnold, Lucas Bravo και Philippine Leroy-Beaulieu.

Aυτό που περιμένουμε όμως με πραγματική αγωνία δεν είναι το πώς θα εξελιχθεί η πλοκή και η καριέρα της «Emily» στο Παρίσι, αλλά τα outfits που θα αλλάξει. Θα ζήσουμε και πάλι ένδοξες μέρες «Sex & The City» με την Carrie να αλλάζει δέκα σύνολα, ανά μέσο όρο και ανά επεισόδιο; Σε ένα μήνα θα ξέρουμε...
Δες επίσης: Mid Heels: Tα τακούνια που μπορούμε να φοράμε συνέχεια πρωταγωνιστούν στις εμφανίσεις του φθινοπώρου