Mid Heels: Tα τακούνια που μπορούμε να φοράμε συνέχεια πρωταγωνιστούν στις εμφανίσεις του φθινοπώρου

Mid Heels: Tα τακούνια που μπορούμε να φοράμε συνέχεια πρωταγωνιστούν στις εμφανίσεις του φθινοπώρου

Το πιο άνετο είδος παπουτσιού, αυτό με το τακούνι σε μεσαίο ύψος, έχει φέτος την τιμητική του.

Όταν μία τάση επικρατεί αφού πρώτα έχει «περάσει» από το φίλτρο της πρακτικότητα και της άνεσης, ένα πράγμα είναι σχεδόν βέβαιο… πως θα μείνει για πολύ πολύ καιρό στην παρέα μας. Σε αυτήν ακριβώς την κατηγορία υπάγονται και τα mid heels (ή αλλιώς kitten heels). Tα παπούτσια με το μεσαίο τακούνι (μέχρι πέντε πόντους, δηλαδή) είναι ό,τι πιο άνετο και κομψό μπορείς να φορέσεις και το φετινό φθινόπωρο.

Μπορεί να τα γνωρίσαμε πριν από περίπου δέκα χρόνια, αλλά τα «χαμηλά τακούνια» έχουν τις ρίζες του πολύ πίσω στην ιστορία της μόδας (στη δεκαετία του 1940 συγκεκριμένα) και έχουν διανύσει χιλιόμετρα στα πόδια των πιο chic γυναικών του πλανήτη. Κλειστά power flats, mules, πέδιλα και pointy heels είναι και φέτος hot shoe trend και διεκδικούν επάξια μία θέση στα must have items του φθινοπώρου.

Παρακάτω θα βρεις τα έξι πιο στυλάτα σχέδια της αγοράς για να τα εντάξεις άμεσα στα all day looks σου και για να είσαι καλοντυμένη τόσο στο γραφείο όσο και στην έξοδό σου μετά από αυτό. Συνδυάζονται με φόρεμα, denim παντελόνι, midi pencil φούστα και ολόσωμη φόρμα, δίνοντας μία νότα retro θηλυκότητας σε όλα σου τα outfits. Διάλεξε ποιο από σχέδια της gallery ταιριάζει στο στυλ σου και καλά, φθινοπωρινά πλέον, ψώνια.
Δες επίσης: Φεστιβάλ Βενετίας 2020: Όλες οι εμφανίσεις από την πρώτη ημέρα