Μια νέα συνεργασία μάς κάνει να ανυπομονούμε για το It shoe της σεζόν

Μαρία Ροδίτη
Μια νέα συνεργασία μάς κάνει να ανυπομονούμε για το It shoe της σεζόν

Ο Οίκος Prada ενώνει τις δυνάμεις του με την Adidas και μαζί δημιουργούν τη νέα έκδοση του iconic Superstar sneaker.

«Τα ρούχα είναι λιτά, αλλά με το concept της απλότητας ως ένα αντίδοτο στην ανούσια πολυπλοκότητα», είχε πει η Miuccia Prada για την ανδρική συλλογή της άνοιξης 2021. Η συγκεκριμένη ιδέα, όμως, παίρνει σάρκα και οστά και στη νέα συνεργασία του Οίκου Prada με την Adidas.

Πρόκειται για το Prada Superstar, τη νέα έκδοση του iconic Adidas Original Superstar σε νέα χρώματα και με την υπογραφή Prada. Ειδικότερα, τα νέα trainers κυκλοφορούν από χθες 8 Σεπτεμβρίου σε τρεις χρωματικούς συνδυασμούς (μαύρο, λευκό με μαύρο και λευκό με ασημί) στις boutique Prada και στα Adidas flagship stores, αλλά και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλο τον κόσμο ή online στα prada.com και adidas.com .

Τα brands βασίστηκαν σε τρεις βασικές αρχές που διέπουν και τις δύο δημοφιλείς εταιρείες: τη συνεργασία, το σεβασμό στην κληρονομιά τους και το πάθος για τον αθλητισμό. Ακολουθώντας τη βασική φόρμα του αυθεντικού Superstar, το οποίο δημιουργήθηκε για πρώτη φορά το 1969, με μοντέρνα και unisex αισθητική, το νέο iconic sneaker αναβαθμίζεται φέροντας τα logos και των δύο brands (στη γλώσσα και στο πλάι του παπουτσιού), όπως επίσης και την ένδειξη «Made in Italy».

https://www.instagram.com/p/CEjKTERI1gL

Η νέα έκδοση των Superstar sneakers θα είναι από δέρμα, ενώ «στοχεύει να σε ‘’παρασύρει’’ σε μια νέα δεκαετία και σε μια νέα αντίληψη των πραγμάτων μέσα από τη διαχρονική και αιώνια κλασική όψη του», όπως έχει γράψει στο caption της ανάρτησής του ο Οίκος Prada.

https://www.instagram.com/p/CE3nqWpg0EH

Cover photo: @prada

Διάβασε ακόμα: 8 micro trends που πρέπει να ξέρεις για να είσαι κομψή το φθινόπωρο