H Ελεονώρα Μελέτη φόρεσε το πιο κομψό color trend της σεζόν

H Ελεονώρα Μελέτη φόρεσε το πιο κομψό color trend της σεζόν

Κολακεύει κάθε απόχρωση μαλλιών και επιδερμίδας.

Τα mid-season ρούχα είναι μία πολύ «δύσκολη» κατηγορία από μόνα τους. Είναι τα ρούχα που φοράμε στις μεταβατικές περιόδους, ανάμεσα στο καλοκαίρι και τον χειμώνα, τα οποία δεν πρέπει να είναι ούτε πολύ λεπτά ούτε πολύ βαριά, ούτε υπερβολικά χρωματιστά ούτε όμως και μονότονα μαύρα ή σκούρα μπλε και καφέ.

Το να χτίσεις μία κομψή «transitional wardrobe» περιλαμβάνει υπομονή και σωστές επιλογές διαχρονικά κομψών κομματιών και chic χρωμάτων. Και σίγουρα περιλαμβάνει ένα φόρεμα σαν και αυτό που φορούσε σήμερα η Ελεονώρα Μελέτη στην καθημερινή εκπομπή της, «Ώρα για Μελέτη», που παρακολουθούμε κάθε πρωί από τη συχνότητα του Alpha.



H παρουσιάστρια που λατρεύει τα minimal κομμάτια και τις preppy εμφανίσεις, επέλεξε σήμερα ένα gold-nude midi φόρεμα με πλισέ φούστα και wrap design στο ντεκολτέ και το συνδύασε με ένα ζευγάρι μονόχρωμες γόβες. Τόσο το διακριτικό χρώμα του όσο και το classy σχέδιό του το καθιστούν απαραίτητο για κάθε ενημερωμένη γκαρνταρόμπα, μεταβατική ή μη. Η συγκεκριμένη απόχρωση μπορεί να φορεθεί τόσο με μαύρα, όσο και με neutral αξεσουάρ αλλά επίσης ταιριάζει και με μοβ ή κυπαρισσί τόνους να θες να «παίξεις» με το color trend του color blocking. Ultra chic επιλογή για την παρουσιάστρια και πολύ πρακτική για αυτόν τον μήνα!
Δες επίσης: Η Ελεονώρα Μελέτη με office chic look εντυπωσίασε στη σημερινή εκπομπή της