Έχουν ακόμα τα slim-fit παντελόνια θέση στην γκαρνταρόμπα μας;

Διονυσία Καλαποθαράκου
Έχουν ακόμα τα slim-fit παντελόνια θέση στην γκαρνταρόμπα μας;

Σε μία εποχή που η παντοδυναμία των loose pants είναι αδιαμφισβήτητη, τα στενά παντελόνια μας έχουν τη θέση που εμείς θα τους «δώσουμε».

Διανύουμε αυτήν την ιστορική περίοδο, για την ανθρωπότητα αλλά και για τη μόδα, που όλοι και όλα κινούνται σε αχαρτογράφητα εδάφη. Κρίση υγειονομική, ανθρωπιστική και φυσικά οικονομική, εν μέσω πανδημίας, που δεν μπορεί παρά να επηρεάζει και τις τέχνες (η μόδα εντάσσεται σε αυτές) αλλά και όλες τις εκφάνσεις που μπορεί να έχει η διοχέτευση της δημιουργικότητάς μας.

Τα catwalks γίνονται διαδικτυακά, οι συλλογές για την επόμενη σεζόν προσπαθούν να αισιοδοξούν αλλά και να μην χάσουν τη χρηστικότητά τους και η άνεση, μαζί με τη διαχρονικότητα, είναι το βασικό κριτήριο επιλογής πριν από κάθε αγορά μας. Με όλα αυτά τα δεδομένα «στο τραπέζι» είναι πολύ φυσιολογικό τα loose παντελόνια (ειδικά) και τα comfy ρούχα (γενικά) να κερδίζουν το έδαφος σε ό,τι αφορά τις προτιμήσεις των καταναλωτών.

Και αυτό δεν μπορεί παρά να μας κάνει να αναρωτιόμαστε για το «αν τα στενά, slim-fit παντελόνια συνεχίζουν να παίζουν κάποιο σημαντικό ρόλο στην γκαρνταρόμπα μας». Η απάντηση είναι «ναι». Γιατί τα δερμάτινα, denim και απλά, υφασμάτινα παντελόνια μας είναι μία ultra classy επιλογή που δεν γίνεται απλά να διαγράψουμε από το μυαλό μας επειδή δεν είναι τόσο άνετη όσο ένα track pants.
slim-fit παντελόνια λειτουργούν περισσότερο σαν «κλειδί» για όλα τα corporate πρωινά μας σύνολα –με blazer και πουκάμισο από πάνω- αλλά και σαν ιδανικό «ταίρι» για τα looks εκείνα που θες να εντάξεις τα oversized tops σου.

Μην τα απορρίψεις, λοιπόν, απλά φόρεσέ τα με όλους τους νέους τρόπους που σου προτείνουμε στην παρακάτω gallery και δώσε έναν σύγχρονο τρόπο προσέγγισης σε ένα «παλιό» και αγαπημένο fashion item.
Δες επίσης: H Jennifer Aniston και τα Dior φορέματα έχουν μία «ιστορία αγάπης» που μας γυρίζει 20 χρόνια πίσω