Τα Zara επαναλανσάρουν κομμάτια από το 1996 έως και το 2012

Τα Zara επαναλανσάρουν κομμάτια από το 1996 έως και το 2012

Kαι μας θυμίζουν πως τότε στις καμπάνιες τους πρωταγωνιστούσαν η Amber Valletta και η Kate Moss.

kate moss 2

Η δεκαετία των 90s σε βρήκε και εσένα σε μετεφηβική φάση; Nα ακούς με μανία Oasis, να βλέπει video clips στο MTV και να φοράς Dr. Martins με φαρδιά, tie dye φούτερ; Αν, ναι, καλώς ήρθες στο club μας. Λέγεται: «Δεν χαρήκαμε κανένα minimal trend από την πιο σοφιστικέ δεκαετία της μόδας και όσο και να προσπαθήσουμε τώρα δεν θα κερδίσουμε πίσω το χαμένο χρόνο… και στυλ». Μακροσκελές όνομα για club, αλλά απόλυτα περιγραφικό της κατάστασής μας.

Κate Moss for Zara, 2003

kate moss
amber 1997

Tα Ζara μάλλον ένιωσαν κάπως σαν και εμάς, αφουγκράστηκαν την ανάγκη των έφηβων τότε να φορέσουν μερικά αξιόλογα mannish σύνολα και να νιώσουν κάπως σαν την Carolyn Bessette και την Gwyneth Paltrow, μαζί. Έτσι αποφάσισαν να επαναλανσάρουν αρχειακά τους κομμάτια από το 1996 έως και το 2021 και να προσφέρουν σε όλες εμάς τον μινιμαλισμό που τόσο «άδικα» στερηθήκαμε.

Κate Moss for Zara, 2003
«Μικρά Μαύρα Φορέματα», μαύρα αμάνικα γιλέκα, δερμάτινες φούστες, λευκά πουκάμισα και ένα ονειρεμένο μάλλινο παλτό που ήταν must have το 1998, μοιάζει τόσο επίκαιρο και σήμερα.

Amber Valletta for Zara, 1997

Πρωταγωνίστριες αυτής της νοσταλγικής καμπάνιας είναι δύο top models εκείνης της εποχής, η Amber Valletta και η Kate Moss, oι οποίες δεν ξανά φωτογραφήθηκαν, απλά η εταιρεία αναδημοσίευσε τις φωτογραφίες για την καμπάνια Zara που είχαν κάνει το 2003 και το 1998, αντίστοιχα. Πιο είναι το συμπέρασμά μας ξαναβλέποντας αυτά τα «παλιά» κομμάτια με μία νέα ματιά; Πως η αναβίωση της νιότης μας δεν θα μπορούσε να είναι πιο κομψή!
Δες επίσης: Trend Alert: Tα cropped blazers φέτος δικαιώνονται