Αυτό το gift box δίνει την «υπόσχεση» του ταξιδιού που όλες ανυπομονούμε να κάνουμε

Διονυσία Καλαποθαράκου
Αυτό το gift box δίνει την «υπόσχεση» του ταξιδιού που όλες ανυπομονούμε να κάνουμε

Το «Anaskela» gift box που περιέχει την απόλυτη ταξιδιωτική πετσέτα μέσα σε ένα κουτί πραγματικό έργο τέχνης.

Anaskela Gift Box lid
Geometria towel gift box wishbone peach

Από τις 22 Οκτωβρίου, μπορείς να κάνεις δώρο στους αγαπημένους σου που προσμένουν την επόμενη απόδρασή τους, την “υπόσχεση” ενός ταξιδιού και μιας περιπέτειας με το πανέμορφο «Anaskela» gift box που περιέχει την απόλυτη travel πετσέτα. To καπάκι του κουτιού είναι σχεδιασμένο με πρωτότυπα έργα τέχνης από τους σκηνοθέτες κινουμένων σχεδίων Rebecca Manley και Luca Paulli, καθιστώντας το ένα δώρο από μόνο του! Το gift box μπορεί να είναι το τέλειο δώρο για τους αγαπημένους σου φίλους που ταξιδεύετε μαζί, έναν συνάδελφο, τον δάσκαλο του παιδιού σου ή και για εκείνο το μέλος της οικογένειάς σου που είναι πάντα με μία βαλίτσα στο χέρι!

Η ποικιλία στην επιλογή, καθώς μπορείς να συμπεριλάβεις στο κουτί 1, 2, 3, 4, ή και 6 πετσέτες, ιδανικές για μια οικογενειακή ή μία ομαδική απόδραση, είναι κάτι που μετατρέπει το Anaskela gift box σε ιδανικό δώρο για όλους τους λάτρεις των μακρινών αλλά και κοντινών ταξιδιών.
Με λειτουργικό σχεδιασμό και απόλυτο σεβασμό για το περιβάλλον, οι πετσέτες Anaskela είναι απίστευτα συμπαγείς, κατασκευασμένες από ύφασμα που μοιάζει με σουέντ, λεπτό αλλά εξαιρετικά απορροφητικό, ελαφρύ και ιδανικό για τη μεταφορά τους μέσα σε τσάντα ή βαλίτσα. Η άμμος δεν προσκολλάται στο υλικό (ανακινείται αμέσως) -ιδανικό για να το γνωρίζουμε το επόμενο καλοκαίρι- και στεγνώνει μέσα σε λίγα λεπτά.

Τώρα περισσότερο από ποτέ, η υπόσχεση ενός ταξιδιού είναι το απόλυτο δώρο ελπίδας. Επιπλέον, η εταιρεία Anaskela θα δωρίσει το 10% των καθαρών κερδών στο WWF Greece που κατά την τρέχουσα περίοδο εφιστά την προσοχή του στα απόβλητα PPE που υπάρχουν στις θάλασσες και τους ωκεανούς μας ως αποτέλεσμα της πανδημίας.
Info: Βρες το Anaskela gift box στην ιστοσελίδα www.anaskela.com