Η Kim Kardashian φτιάχνει προστατευτικές μάσκες και αξίζει να τις δεις

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Kim Kardashian φτιάχνει προστατευτικές μάσκες και αξίζει να τις δεις

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Kim μας προτρέπει να λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να «νικήσουμε» τον Covid-19.

Η 40χρονη πλέον Kim Kardashian, θεωρείται η no1 fashion influencer παγκοσμίως αυτή τη στιγμή. Έχει καταφέρει μαζί με την οικογένειά της, να χτίσει μια τεράστια αυτοκρατορία ενώ η αμύθητη περιουσία της αυξάνεται συνεχώς. Η τελευταία της επαγγελματική κίνηση είναι η δημιουργία του brand SKIMS, το οποίο απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτως χρώματος ή σωματικού βάρους.

Με αφορμή την εν εξελίξει πανδημία του Κορονοϊού, η Kim έκανε μια πολύ έξυπνη κίνηση, αποφασίζοντας να λανσάρει υφασμάτινες, μάσκες προστασίας. Οι μη ιατρικές μάσκες είναι one size, κυκλοφορούν σε 5 διαφορετικές neutral αποχρώσεις και διατίθονται αποκλειστικά στην επίσημη ιστοσελίδα του SKIMS. Η τιμή τους είναι ιδιαίτερα προσιτή αφού ανέρχεται στα 8 δολάρια ενώ υπάρχει pack με 5 μάσκες στα 32 δολάρια. Tα κακά νέα είναι πως οι μάσκες έχουν ήδη εξαντληθεί, όμως υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να επανακυκλοφορήσουν λόγω αυξημένης ζήτησης.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η οικογένεια Jenner-Kardashian προσέφερε τη βοήθειά της για την καταπολέμηση του Covid-19. Τον Απρίλιο, η Kim μαζί με άλλες celebs (Hailey Bieber, Karlie Kloss, Ashley Graham κ.ά) συμμετείχε σε ένα ψηφιακό fashion show που παρουσιάστηκε στο YouTube με επικεφαλής τον Derek Blasberg. Οι συμμετέχοντες πραγματοποίησαν χρηματικές δωρεές για να στηρίξουν το ταμείο amFAR και να δώσουν το παράδειγμα με στόχο να ακολουθήσουν κι άλλοι.
Δες επίσης: Η νέα αγαπημένη τσάντα της Kate Middleton είναι ό,τι πιο κομψό θα δεις σήμερα

https://www.instagram.com/p/CC3q8ecnbMz
kimmaskes2

SKIMS

maskeskim3
maskeskim1