Ένα pyjama trend που θα κάνει πιο ενδιαφέρουσα την παραμονή μας στο σπίτι

Διονυσία Καλαποθαράκου
Ένα pyjama trend που θα κάνει πιο ενδιαφέρουσα την παραμονή μας στο σπίτι

Ας μη χάσουμε το στυλ και την εφευρετικότητά μας ακόμα και στον ύπνο!

Πιτζάμες με αρκουδάκια, καρό μοτίβα, σατέν κλασικά σχέδια και σε πιο sporty γραμμή με φλις από πάνω, βγαίνουν σιγά σιγά από τα βάθη των συρταριών μας γιατί το lockdown θέλει την άνεση του και κατά τη διάρκεια του ύπνου. Πόσες «εμφανίσεις» θα έχουμε άλλωστε την ευκαιρία να κάνουμε όλο αυτό το διάστημα; Mε athleisure looks και pyjama sets θα περάσει ο καιρός. Γι’ αυτό αποφασίσαμε να ασχοληθούμε «σοβαρά» με τη δεύτερη κατηγορία και να τσεκάρουμε τα mix&match styles και σε αυτόν τον τομέα.

https://www.instagram.com/p/CGpnlbPgDy7


Μία τάση που βλέπουμε να έχουν αγαπήσει ιδιαίτερα τα fashion girls σε όλο το newsfeed μας στο Instagram είναι τα πλεκτά κολάν που παραπέμπουν περισσότερο σε loungewear και λιγότερο σε ρούχα ύπνου. Θυμίζουν shapewear εξαιτίας της άνετης και κολακευτικής για τους μηρούς, εφαρμογής τους, είναι όμως πολύ πιο cozy και αυτό τα καθιστά ιδανικό είδος πιτζάμας.

https://www.instagram.com/p/CHV4wJfH3Vq


Συνδυάζονται με φούτερ, με T-Shirt (αν ανήκεις στην κατηγορία που δεν μπορείς να κοιμηθείς με πολλά και ζεστά ρούχα πάνω σου), αλλά φοριούνται και με πουκάμισο για stylish εμφανίσεις εκτός κρεβατοκάμαρας. Τα συγκεκριμένα στυλ leggings μπορούν, επίσης, να φορεθούν και πάνω από βαμβακερό μακρύ κολάν αν θες απλά να κρατήσεις ζεστή την περιοχή της κοιλιάς ή και κάτω από ένα loose μακρυμάνικο νυχτικό.

Αφού αυτήν την περίοδο δεν μπορούμε να πειραματιστούμε όσο θα θέλαμε με τα trends για τη σεζόν F/W 2O20-21, ας «παίξουμε» με τα pyjama trends και ας διοχετεύσουμε εκεί τη στυλιστική μας εφευρετικότητα.
Δες επίσης: Γιατί τα It-Girls ορκίζονται στο όνομα αυτών των παπουτσιών;