Η Kate Moss και πάλι πρωταγωνίστρια σε βιντεοκλίπ

Η Kate Moss και πάλι πρωταγωνίστρια σε βιντεοκλίπ

H Miss Moss γίνεται αντικείμενο λατρείας στην ιταλική Vogue, βιντεοσκοπείται και πρωταγωνιστεί ταυτόχρονα σε μουσικό βίντεο. Δείτε το.

Η Kate Moss είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο φωτογραφημένα μοντέλα στον πλανήτη. Έτσι λοιπόν η ιταλική Vogue, κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης της Kate από τον Nick Knight για το editorial του τεύχους Δεκεμβρίου που μας πέρασε, κάλεσε μια επιλεγμένη ομάδα σύγχρονων video editors να την κινηματογραφήσουν ενώ φωτογραφίζεται. Το project με την επωνυμία «Editing Kate» περιλαμβάνει βίντεο μόδας, που επικεντρώνονται τόσο στην πρωταγωνίστρια Miss Moss, όσο και στις ανοιξιάτικες κολεξιόν του 2011, από την οπτική γωνία του κάθε video editor ξεχωριστά, ενώ θα παρουσιασθούν την ερχόμενη άνοιξη σε μια ειδική εκδήλωση αφιερωμένη στα βίντεο μόδας.

Το πρώτο βίντεο που κυκλοφόρησε είναι αυτό του Jamie Harley, το οποίο μάλιστα έγινε και το βιντεοκλίπ για το τραγούδι του Evan Voytas «Tomorrow night we 'll go anywhere». Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Kate πρωταγωνιστεί σε μουσικό βίντεο με καλύτερο αυτό των White Stripes «I just don't know what to do with myself», όπου κάνει pole-dancing καλύτερα και από επαγγελματία. You rule Kate!