Δες ποιοι είναι οι πιο στυλάτοι celebrities του 2020

Sabine Camhi
Δες ποιοι είναι οι πιο στυλάτοι celebrities του 2020

Τα νέα είναι καλά για τον Harry Styles, την Beyoncé και την Lizzo που κατάφεραν να μπουν στο Top 10!

Την περασμένη Τρίτη, η Lyst, η μεγαλύτερη πλατφόρμα αναζήτησης για θέματα μόδας και ρούχων, κυκλοφόρησε τις «προβλέψεις» της για το 2020. Η Lyst βασίζει τα αποτελέσματά της σε έρευνες που εξετάζουν τη συμπεριφορά περισσότερων από 100 εκατομμυρίων αγοραστών. Η έρευνα συμπεριλαμβάνει και την «Power Dresses» λίστα για το 2020. Φυσικά, ο Harry Styles, η Alexandria Ocasio-Cortez, η Kate Middleton, η Beyoncé και η Lizzo, ήταν ανάμεσα στους δέκα πιο στυλάτους celebrities της χρονιάς που σε λίγο θα μας αποχαιρετήσει.

Ο Harry Styles, ο οποίος βγήκε στην 1η θέση, το 2020 φωτογραφήθηκε φορώντας ένα μαργαριταρένιο κολιέ, πυροδότησε ένα «knitting challenge» στο TikTok που έγινε viral (αυτό εκτόξευσε τις αναζητήσεις στο Lyst, για την ζακέτα του Οίκου JW Anderson που φορούσε ο τραγουδιστής, κατά 166% μέσα σε μια βδομάδα) και κυκλοφόρησε δύο viral μουσικά βίντεο που ώθησαν τους θαυμαστές του να πάνε να ψωνίσουν. Σύμφωνα με την πλατφόρμα, 24 ώρες μετά την κυκλοφορία του μουσικού βίντεο «Golden», οι αναζητήσεις για μπλε και τιρκουάζ μπλέιζερ ανέβηκαν κατά 52%, ενώ για κίτρινο bucket hat κατά 92%. Η γκαρνταρόμπα του στο «Watermelon Sugar» προκάλεσε παρόμοιες αναζητήσεις.

Χάρη στην ταινία της «Black Is King», η οποία αναδείκνυε Oίκους μόδας όπως η Marine Serre και o Erdem, η Beyoncé βγήκε 2η, ενώ ο Namjoon των BTS, βγήκε 3ος, ίσως το Gucci σακάκι του από τα MTV VMAs έπαιξε σημαντικό ρόλο σε αυτήν του τη «νίκη». Η Alexandra Ocasio-Cortez, η νεότερη γυναίκα που εξελέγη στο Κογκρέσο, πήρε την 4η θέση. Η Cortez φόρεσε ένα άσπρο πουκάμισο για να τιμήσει τις σουφραζέτες και ένα κόκκινο, χάρη στο οποίο ανέβηκαν οι αναζητήσεις για «κόκκινα σακάκια» κατά 74%. Επιπλέον, τον περασμένο Αύγουστο, άνοιξε την Telfar τσάντα της στα Stories του Instagram για να αποκαλύψει ποια είναι τα πιο σημαντικά αντικείμενα που χρειάζεται για μια μέρα στο γραφείο. Μια εβδομάδα αργότερα, οι αναζητήσεις στο Lyst για τον συγκεκριμένο Οίκο μόδας ανέβηκαν κατά 163%.

Η Lizzo, βγήκε 7η στην «Power Dresses» λίστα. Η Lizzo ήταν στην λίστα χάρη σε ένα πολύ σέξι σετ εσώρουχων. Μετά την εμφάνισή της στο Savage x Fenty show της Rihanna τον Οκτώβριο, η πλατφόρμα δήλωσε πως οι αναζητήσεις για μπλε εσώρουχα, σαν αυτά που φορούσε η τραγουδίστρια, ανέβηκαν κατά 96%. Παρόμοιες αναζητήσεις προκάλεσε η εμφάνισή της στα Grammys με ένα neon κορμάκι.


https://www.instagram.com/p/B7RYAwCBdhZ

Δες ποιοι είναι οι υπόλοιποι νικητές παρακάτω:

Δες επίσης: Πως 5 celebrities φόρεσαν το δερμάτινο παντελόνι με πολύ διαφορετικούς τρόπους