3 ντοκιμαντέρ που αποκάλυψαν την Diana πίσω από την πριγκίπισσα

3 ντοκιμαντέρ που αποκάλυψαν την Diana πίσω από την πριγκίπισσα

Με αφορμή το The Crown, θυμόμαστε τρεις παραγωγές που εστίασαν στη ζωή της εικονικής πριγκίπισσας.

Η πριγκίπισσα Diana και η ζωή της επανήλθαν δυναμικά στο προσκήνιο με τη σειρά The Crown. Τα επεισόδια που προβλήθηκαν πρόσφατα στην πλατφόρμα του Netflix άφησαν την Emma Corrin να πάρει τα ηνία της εικονικής, βασιλικής προσωπικότητας δίνοντας σάρκα και οστά στις ιστορίες που είχε ακούσει το κοινό ανά διαστήματα όλα αυτά τα χρόνια. Δεν έλλειψαν οι κόντρες, οι αντιπάθειες -προς τον πρίγκιπα Κάρολο και τη βασιλική οικογένεια- και γενικά μία συμπόνια για την πριγκίπισσα στις καρδιές του κόσμου.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η σεζόν προκάλεσε πολλά σχόλια και τα βέλη του κόσμου στράφηκαν προς το Παλάτι και ό,τι αυτό αντιπροσωπεύει, αφού, στα μάτια των περισσότερων, εξαιτίας της ενσωμάτωσής της στη βασιλική οικογένεια η ψυχολογία της βρέθηκε να πλήττεται. Θυμάσαι, άλλωστε, τη σκηνή όπου ήταν κλειδωμένη στο δωμάτιό της, έγκυος, και δεν ήθελε να δει κανέναν παρά να βλέπει τηλεόραση.

Η Diana από ένα σημείο και μετά έγινε μύθος. Για την προσωπικότητά της, για την ευγένεια, για την αγάπη που έδειχνε στον κόσμο, για το απαράμιλλο στυλ της. Κατά καιρούς, έχουν κυκλοφορήσει διάφορες παραγωγές που μιλούν για την ίδια και, αυτήν τη στιγμή, στο Netflix θα βρεις τρία ντοκιμαντέρ που σίγουρα αξίζει να δεις, 20 χρόνια μετά τον τραγικό θάνατό της στο Παρίσι.

1. Diana: In Her Own Words



2. The Story of Diana



3. The Royal House of Windsor



Δες επίσης: The Crown: 6 φορές που η Emma Corrin ήταν ίδια η πριγκίπισσα Diana