Victoria Beckham και Elton John συνεργάζονται για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS

Victoria Beckham και Elton John συνεργάζονται για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS

Λανσάρουν συλλεκτικό t-shirt με στόχο την ενίσχυση του Elton John AIDS Foundation.

Η Victoria Beckham έχει μπει δυναμικά στο χώρο της μόδας τα τελευταία χρόνια, αυτή τη φορά ως σχεδιάστρια. Το brand που φέρει το όνομά της διαγράφει ανοδική πορεία ενώ πολλά κομμάτια από τις συλλογές της γίνονται sold out σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Πριν λίγες ημέρες το πρώην topmodel έκανε ένα σημαντικό post στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram. Συγκεκριμένα παρουσίασε ένα ολοκαίνουργιο μπλουζάκι που θα κυκλοφορήσει για καλό σκοπό, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 1 Δεκεμβρίου. Η Beckham συνεργάζεται με τον πολύ καλό της φίλο, Sir Elton John δημιουργώντας ένα συλλεκτικό t-shirt, με στόχο την ενίσχυση του Elton John AIDS Foundation. Το μπλουζάκι απεικονίζει μια υπογεγραμμένη polaroid φωτογραφία του Elton John, που τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στις ΗΠΑ το 1974.

https://www.instagram.com/p/CH8meh3saYM
https://www.instagram.com/p/CIF3Rywpelv

Σύσσωμη η οικογένεια Beckham φόρεσε και πόζαρε με το μπλουζάκι, ενώ αργότερα η Victoria δημοσίευσε τις φωτογραφίες γράφοντας: «Είμαι τόσο υπερήφανη που δημιούργησα ένα ειδικό μπλουζάκι για την υποστήριξη της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του AIDS φέτος (η οποία είναι την 1η Δεκεμβρίου), σε συνεργασία με το @ejaf και τους αγαπημένους μου φίλους @eltonjohn και @davidfurnish». Το 50% των συνολικών κερδών από τις πωλήσεις αυτού του T-shirt πηγαίνει κατευθείαν στο ίδρυμα του Elton John, για να συνεχίσει να πραγματοποιεί το απίστευτο έργο του.

Δες επίσης: 5 DIY τρόποι να μετατρέψεις το παλιό σου τζιν στο πιο στυλάτο item