5 DIY τρόποι να μετατρέψεις το παλιό σου τζιν στο πιο στυλάτο item

5 DIY τρόποι να μετατρέψεις το παλιό σου τζιν στο πιο στυλάτο item

Το μόνο σίγουρο είναι πως θα δείχνει σαν καινούργιο.

Αν μας ρωτήσουν ποιό είναι το πιο διαχρονικό και αγαπημένο κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας, χωρίς δεύτερη σκέψη θα πούμε πως πρόκειται για το τζιν παντελόνι. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις έστω και ένα στη ντουλάπα σου αφού δεν χάνει ποτέ την αξία του ενώ συνδυάζεται κυριολεκτικά με τα πάντα. Το denim παντελόνι μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ και να συνθέσει τα ωραιότερα street style ντυσίματα. Υπάρχουν πολλά, διαφορετικά στυλ όπως ψηλόμεσο, σκισμένο, mom jeans ή τζιν καμπάνα.

Όσο ακόμη βρίσκεσαι μέσα στο σπίτι τηρώντας την κοινωνική αποστασιοποίηση, μπορείς να αξιοποιήσεις δημιουργικά το χρόνο σου. Επίλεξε ένα παλιό σου τζιν παντελόνι και μεταμόρφωσέ το μέσα σε λίγα λεπτά σε ένα νέο, πρωτότυπο κομμάτι. Δοκίμασε να το κόψεις, να το ξεβάψεις ή να προσθέσεις τις δικές σου στυλιστικές πινελιές που θα απογειώσουν το μέχρι σήμερα αδιάφορο denim σου.

Δες επίσης: Το χιούμορ είναι το καινούργιο σύμβολο της πολυτελούς μόδας

Δεν χρειάζεται κόπο, ραπτομηχανή ούτε πληθώρα υλικών για να τα καταφέρεις παρά μόνο λίγη φαντασία και δημιουργικότητα. Εμείς για να στο κάνουμε ακόμη πιο εύκολο βρήκαμε τα 5 καλύτερα DIY βίντεο του διαδικτύου για να πάρεις ιδέες, έμπνευση και να τα αντιγράψεις. Το μόνο σίγουρο είναι πως το παντελόνι σου δεν θα θυμίζει σε τίποτα την προηγούμενη εκδοχή του.

1) DIY σκισμένο τζιν



2) DIY ξεβαμμένο τζιν



3) DIY τζιν με σχέδια



4) DIY criss-cross τζιν



5) DIY bandana τζιν