10 stars που διάσημοι σχεδιαστές αρνήθηκαν να τους ντύσουν

Sabine Camhi
10 stars που διάσημοι σχεδιαστές αρνήθηκαν να τους ντύσουν

Δεν θα πιστέψεις ποια ονόματα είναι στη λίστα!

Παρόλο που είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα παγκοσμίως, η Ashley Graham ομολόγησε πως το 2016 απουσίαζε από το Met Gala, επειδή δεν βρήκε κανέναν σχεδιαστή που να ήθελε να τη ντύσει.

Ενώ το στάνταρντ νούμερο του χώρου της μόδας είναι το μηδέν (30 στην ΕΕ), η Graham είναι νούμερο 18 (48 στην ΕΕ). Προτιμάει τον όρο «body activist» από «plus-sized» και είπε στο New York Magazine πως πολλοί σχεδιαστές ήταν στην αρχή διστακτικοί στο να την ντύσουν.

Αυτό όμως αλλάζει, ευτυχώς με γρήγορους ρυθμούς, αφού η mainstream βιομηχανία της μόδας σταδιακά ενσωματώνει και τα μεγαλύτερα νούμερα. Άλλωστε, η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας και δεν βρίσκεται απαραίτητα στο νούμερο 0.

Η Ashley Graham δεν είναι η μόνη που έκανε αυτήν την δήλωση όμως. Όσο παράξενο και να σου φαίνεται, η Beyoncé, και η Khloé Kardashian, είναι άλλες δύο celebrities οι οποίες ομολόγησαν πως κανένας δεν ήθελε να τις ντύσει για κάποια περίοδο. Δες τη γκαλερί παρακάτω για να μάθεις ποιες είναι οι υπόλοιπες που ολοκληρώνουν τη δέκαδα που έχει απορριφθεί κάποια στιγμή από γνωστά fashion houses..

Δες επίσης: Aυτά ήταν τα 8 πιο διάσημα fashion items στο Instagram την εβδομάδα που μας πέρασε