Yπάρχει ένα ελληνικό brand που έχει πάει την τεχνική του laser-cutting στο επόμενο επίπεδο

Διονυσία Καλαποθαράκου
Yπάρχει ένα ελληνικό brand που έχει πάει την τεχνική του laser-cutting στο επόμενο επίπεδο

Και γιορτάζει φέτος τις δέκα του συλλογές με μία ξεχωριστή cupsule collection.

CUTCUUTUR 1

To «made in Greece» brand ρούχων με το «περίεργο» αλλά σχεδόν «γεωμετρικό» του όνομα, το CUTCUUTUR, δημιουργήθηκε το 2015 από τους σχεδιαστές Κίμωνα Πάτσιο και Φώτη Σμούκλη. Ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή για τα χαρακτηριστικά laser-cuts που χρησιμοποίησαν στην τεχνική κατασκευής και σχεδιασμού των ρούχων του αλλά και για τις γεωμετρικές φόρμες των designs τους. Η πρωτοποριακή αισθητική των σχεδιαστών συνάντησε από την πρώτη στιγμή το δυναμισμό και τη σύγχρονη, αστική κομψότητα που χαρακτηρίζει τις γυναίκες που ζουν και δραστηριοποιούνται στην πόλη σήμερα και αυτή η «σύμπραξη» οδήγησε στην κατασκευή ρούχων με διαχρονικότητα και fashion-forward οπτική.

Φέτος το brand CUTCUUTUR γιορτάζει τις δέκα ολοκληρωμένες του συλλογές με τη δημιουργία μίας capsule collection η οποία περιλαμβάνει τις επανεκδόσεις μερικών από των πιο γνωστών και αγαπημένων δημιουργιών του σχεδιαστικού διδύμου.

CUTCUUTUR 2
CUTCUUTUR 3

«Θεωρήσαμε ότι είναι σημαντικό να επαναλάβουμε τις βασικές αξίες και την αισθητική του brand μας και να τονίσουμε τον αειφόρο χαρακτήρα της σχεδιαστικής μας προσέγγισης δημιουργώντας νέα looks που είναι φρέσκα το 2020 και επισημαίνουν το διαχρονικό χαρακτήρα των ρούχων CUTCUUTUR. Έτσι ‘αναμείξαμε’ μερικά basic κομμάτια με πιο εξεζητημένες δημιουργίες, προσφέροντας στο κοινό μία ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα για όλες τις ώρες της ημέρας», μας εξήγησαν ο Κίμωνας και ο Φώτης.

Επίσης τόνισαν πως δεν θα μπορούσε αυτή η «περιορισμένη συλλογή» να μην ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες της πανδημίας. «Για να υποστηρίξουμε με τον τρόπο μας τις τρέχουσες, οικονομικά δύσκολες στιγμές για όλους μας, έχουμε προσαρμόσει τις τιμές μας ώστε να αντανακλούν καλύτερα την αγορά σήμερα και τις ανάγκες της. Η χρήση πατρόν που προϋπήρχαν μας επέτρεψε να μειώσουμε ορισμένες τιμές και να υποστηρίξουμε τους συνεργάτες μας προσφέροντάς τους ένα πιο ανταγωνιστικό προϊόν», δήλωσαν αποτυπώνοντας τον σύγχρονο παλμό της μόδας.

Ιconic ruffled tops, midi φούστες με laser cuts, sexy mini φορέματα, μπλούζες με διαφάνειες και τονισμένους ώμους και δερμάτινα, ψηλόμεσα παντελόνια είναι μερικά από τα must have του φετινού χειμώνα που θα δεις αναλυτικά στην παρακάτω gallery. Οι designers του brand CUTCUUTUR ευχήθηκαν «να απολαύσουμε αυτήν την capsule collection» και η ευχή τους έπιασε στο 100%!
Δες επίσης: Screen Style: Ποια χρώματα δεν πρέπει να φοράς ποτέ σε Zoom call;