10 fashion brands που βοηθούν στην αντιμετώπιση του Covid-19 με τον δικό τους τρόπο

Sabine Camhi
10 fashion brands που βοηθούν στην αντιμετώπιση του Covid-19 με τον δικό τους τρόπο

Ξέρουν πώς να κάνουν το κοινό να χρησιμοποιήσει την αγοραστική του δύναμη για καλό σκοπό!

Κατά τη διάρκεια του lockdown, έχεις πιθανόν χρησιμοποιήσει το κινητό σου και τον υπολογιστή σου περισσότερο απ’ όσο νόμιζες πως είναι δυνατόν. Είτε καταναλώνεις απίστευτα πολλές ώρες στα social media, όπως το Instagram και το TikTok, είτε οργανώνεις διαδικτυακές συναντήσεις με τους φίλους σου, το κύριο μέσο που μας διασκεδάζει και μας κρατάει σε επικοινωνία με τον έξω κόσμο είναι το internet. Aπό την άλλη υπάρχει και η αρνητική πλευρά του «μένουμε σπίτι», αυτή που μας δείχνει πως ενώ οι «απαραίτητοι εργαζόμενοι» στην πρώτη γραμμή της πανδημίας, ρισκάρουν τις ζωές τους για να μας παρέχουν ιατρική περίθαλψη και τρόφιμα το ποσοστό ανεργίας έχει αυξηθεί πολύ.

Εσύ, όμως, αν ανήκεις στην κατηγορία που εργάζεσαι και μπορείς να δουλεύεις από το σπίτι σου, πιθανόν να αναρωτιέσαι πώς μπορείς να στηρίξεις και να προσφέρεις με τον δικό σου τρόπο. Και εκτός από το να κάνεις δωρεά απευθείας σε φιλανθρωπικές οργανώσεις, ένας άλλος τρόπος είναι να ψωνίσεις φέτος από brands τα οποία συμβάλλουν στην μάχη της καταπολέμησης του κορωνοϊού, δίνοντας μέρος των εσόδων τους σε νοσοκομεία ή ερευνητικά κέντρα.

Παρακάτω θα βρεις 10 fashion/beauty και deco labels που έχουν δωρίσει χρήματα, ως τώρα, σε νοσοκομεία και έρευνες. Σου προτείνουμε, λοιπόν, να ψωνίσεις και από εκεί φέτος για να βοηθήσεις και εσύ με τον τρόπο σου στον αγώνα κατά του Covid-19!

Δες επίσης: Αυτή η νέα eco-friendly συλλογή περιλαμβάνει μπότες που μετατρέπονται σε mules