Δες πoια είναι τα αγαπημένα ρούχα εγκυμοσύνης των πιο κομψών celebrities

Sabine Camhi
Δες πoια είναι τα αγαπημένα ρούχα εγκυμοσύνης των πιο κομψών celebrities

H Emily Ratajkowski και η Elsa Hosk είναι κάποιες από τις θαυμάστριες του συγκεκριμένου brand!

Αυτή η χρονιά ήταν εξουθενωτική. Αλλά παρά την αβεβαιότητα, υπήρξαν και στιγμές μεγάλης χαράς. Αρκετές celebrities ανακοίνωσαν την εγκυμοσύνη τους φέτος όπως η Emily Ratajkowski, η Elsa Hosk, η Hannah Bronfman και η Hilary Rhoda. Αυτά τα αγαπημένα μας style icons έχουν ανεβάσει φωτογραφίες με τις φουσκωμένες κοιλίτσες τους κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, φορώντας τα κομψά σύνολα από το brand Bumpsuit. Η ιδρύτρια του label με ρούχα για εγκύους είναι η Αυστραλέζα, Nicole Trunfio, η οποία καλωσόρισε το τρίτο της παιδί τον περασμένο Μάρτιο.


https://www.instagram.com/p/CGXbLQjl_jh

Το 2020 ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά, και είναι όμορφο που βλέπουμε τόσες εγκυμοσύνες να φέρνουν χαρά στους ανθρώπους. Αφού η Nicole δεν έβρισκε κομψά γυναικεία ρούχα μητρότητας κατά την διάρκεια της πρώτης και της δεύτερης εγκυμοσύνης της και με τον γιο της, Zion (5 χρονών), την κόρη της, Gia, (2 χρονών) να υπάρχουν ήδη στη ζωή της και να ορίζουν την καθημερινότητά της, αποφάσισε να κυκλοφορήσει τη δικιά της συλλογή ρούχων που θα κρατήσουν οι γυναίεκς και πέρα από τους 9 μήνες της εγκυμοσύνης.


https://www.instagram.com/p/CHihTaKJbtr

Η ευελιξία και η άνεση που προσφέρει το brand Bumpsuit τράβηξε την προσοχή πολλών celebrities. Με το να κάνουν τα ρούχα απλά και με το να εστιάσουν στην ανθεκτικότητα του υφάσματος, τα κομμάτια του Bumpsuit επιτρέπουν τις γυναίκες να αναδείξουν το δικό τους προσωπικό στυλ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους. Η Elsa Hosk για παράδειγμα, φόρεσε ένα άσπρο κορμάκι κάτω από ένα oversized πλεκτό πουλόβερ σε μπεζ χρώμα, το οποίο συνδύασε με sneakers και την Mini Jodie τσάντα της από τον οίκο Bottega Veneta.


https://www.instagram.com/p/CGtNu_QDbdr

Η Hannah Bronfman φόρεσε ένα μαύρο ποδηλατικό κολάν με μία πράσινη ζακέτα και πέδηλα Chanel, ενώ η Emily Ratajkowski απλώς ένα λευκό φόρεμα. Όλες ήταν υπέροχες και αν θες και εσύ να δοκιμάσεις το αγαπημένο τους brand με maternity clothes, κάνει shipping και στη χώρα μας οπότε θα έχεις την ευκαιρία σου.

Δες επίσης: Πολλοί καλλιτέχνες λατρεύουν αυτό το streetwear brand που εμπνέεται από anime