H τέταρτη συλλογή της Longchamp by Kate Moss

H τέταρτη συλλογή της Longchamp by Kate Moss

Μετά από ένα γάμο που κόστισε περίπου ένα εκατομμύριο δολάρια, ήρθε η ώρα για την Kate Moss να ξαναπέσει με τα μούτρα στη δουλειά, αυτή τη φορά και πάλι σε συνεργασία με τη Longchamp.

Δεν θα υπήρχε καλύτερο timing για την κυκλοφορία των πρώτων φωτογραφιών από την νέα καμπάνια της συλλογής της Longchamp σε συνεργασία με την Kate Moss, από την περίοδο που διανύουμε.

Η επί σειρά ετών μούσα του οίκου Kate, βλέπετε, παντρεύτηκε την Παρασκευή και την ίδια ώρα οι πρώτες φωτογραφίες της φθινοπωρινής καμπανιάς της συλλογής της για τον γαλλικό οίκο Longchamp διέρρεαν στο διαδίκτυο. Αυτή τη φορά η Kate για την καμπάνια της τέταρτης αυτής κατά σειρά συνεργασίας της με το διάσημο για τις τσάντες του fashion house, δε χρειάστηκε να ταξιδέψει μέχρι το εξωτικό Marrakesh, όπως είχε κάνει για την ανοιξιάτικη καμπάνια, αλλά φωτογραφήθηκε στον τόπο καταγωγής της το Λονδίνο.

Η νέα αυτή Longchamp συλλογή, για την οποία η Kate συνεργάστηκε για άλλη μια φορά με την artistic director του οίκου Sophie Delafontaine, επικεντρώνεται στο επαναλανσάρισμα της iconic τσάντας «Gloucester» σε νέους χρωματισμούς, μεγέθη, αλλά και υλικά, όπως το suede.ο καφέ και το σκούρο μπλε κυριαρχούν σε μια συλλογή που αναμένεται να έχει ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία από τις προηγούμενες λόγω και του hype που έχει αυτή τη χρονιά η Kate.