Αυτές τις εμφανίσεις των stars αναζήτησε περισσότερο ο κόσμος το 2020

Sabine Camhi
Αυτές τις εμφανίσεις των stars αναζήτησε περισσότερο ο κόσμος το 2020

Δες τα top 10 looks που μας τράβηξαν την προσοχή!

Πριν λίγες μέρες η Google κυκλοφόρησε τον ετήσιο απολογισμό της «Year in Search», ο οποίος αναφέρει τις top-trending αναζητήσεις για το 2020. Οι εκλογές στις ΗΠΑ και ο κορωνοϊός ήταν φυσικά στην κορυφή της λίστας.

Η αναφορά συμπεριλάμβανε επίσης τις κορυφαίες αναζητήσεις σε ό,τι αφορά το στυλ των διάσημων τους τελευταίους 12 μήνες. Θυμάσαι μήπως την παρουσίαση των μουσικών βραβείων Grammys; Οι δύο από τους τρεις πιο γνωστούς μουσικούς της χρονιάς εμφανίστηκαν φορώντας outfits που θυμόμαστε μέχρι σήμερα.

Ο Lil Nas X, ο οποίος κέρδισε δύο Grammys για το τραγούδι του «Old Town Road (Remix)», τράβηξε τα βλέμματα στο κόκκινο χαλί με ένα λαμπερό ροζ κοστούμι Versace. Μια άλλη εμφάνιση στην βραδιά που βρίσκεται στη λίστα είναι της 18χρονης Βillie Eilish, η οποία φόρεσε ένα μαύρο-πράσινο σύνολο Gucci, συνδυασμένο με μια πολύ στυλάτη μάσκα του ίδιου οίκου.

Στη λίστα συμπεριλαμβάνεται και η Lizzo για την ενδυματολογική της επιλογή σε έναν αγώνα μπάσκετ με τους Lakers τον Δεκέμβριο του 2019. Το φαινομενικά απλό μαύρο φόρεμα τύπου T-shirt, είχε όμως μία ιδιαίτερη λεπτομέρεια. Το look πυροδότησε μια διαδικτυακή συζήτηση και η Lizzo απευθύνθηκε στους haters με ένα post στο Instagram λέγοντας: «Η αρνητική κριτική δεν έχει κανέναν έλεγχο πάνω στη ζωή μου και τα συναισθήματά μου. Είμαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ».

Στις κορυφαίες αναζητήσεις ήταν και ο Harry Styles, ο οποίος φόρεσε ένα φόρεμα Gucci με βολάν σε πρόσφατο εξώφυλλο της αμερικάνικης Vogue. Στόχος του; Να βοηθήσει τη μόδα να «προχωρήσει» με την genderless αισθητική του.

Δες την γκαλερί παρακάτω για να μάθεις ποιες είναι οι άλλες διασημότητες με τις περισσότερες αναζητήσεις για το στυλ τους το 2020:

Δες επίσης: Τι είναι το «The Baguette Dance» που λανσάρει ο οίκος Fendi;