Αυτοί είναι οι καλύτεροι λογαριασμοί μόδας στο Instagram για τo 2020 και αξίζουν το «follow» μας

Sabine Camhi
Αυτοί είναι οι καλύτεροι λογαριασμοί μόδας στο Instagram για τo 2020 και αξίζουν το «follow» μας

Δες τα καλύτερα Instagrams Accounts της φετινής χρονιάς... αν και κάτι μας λέει πως τα έχεις ήδη τσεκάρει.

Το 2020 άλλαξε πραγματικά τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τα social media. Καθώς πολλοί άνθρωποι έμειναν μέσα στο σπίτι τους, το Instagram έγινε ένας τρόπος για να επικοινωνούμε μεταξύ μας. Δεν ήταν μόνο ένας τρόπος για να ενημερωνόμαστε, αλλά και μια διέξοδος από τη ρουτίνα μας. Από το lockdown, μέχρι τις ψηφιακές επιδείξεις μόδας, πολλές στιγμές του 2020 τις είδαμε «να φιλτράρονται» μέσα από τα posts του Instagram.

Οι φόβοι πως η καραντίνα θα καταπνίξει τη δημιουργικότητα των Influencers και θα σταματήσει τις φωτογραφήσεις τους γρήγορα καταρρίφθηκαν. Η Bella Hadid ανέβασε μία σειρά από σέξι φωτογραφίες στην οικογενειακή της φάρμα, και στο Παρίσι, το μοντέλο της Chanel Amanda Sanchez, μας έδειξε τα κομψά της outfits κατά τη διάρκεια του lockdown. Η Cardi B σε ένα post περπατάει καμαρωτά στη βεράντα της φορώντας μια καρό φούστα από τον οίκο Burberry και έναν μπερέ.


https://www.instagram.com/p/CB2AhFlAWef

Η Halsey, από την άλλη, πόζαρε στην αυλή της με ένα σύνολο τύπου Sailor Moοn και το μοντέλο/ηθοποιός Barbie Ferreira φόρεσε ένα πολύ ξεχωριστό φόρεμα. Τέλος, ποιος μπορεί να ξεχάσει τη Dua Lipa, η οποία φόρεσε μία δημιουργία του Richard Quinn και ήταν απλά εκθαμβωτική.

Επίσης, η μόδα φέτος πήρε πολιτική θέση στέλνοντας τα δικά της μηνύματα. Πολλοί celebrities, όπως η Lizzo, φόρεσαν κομμάτια για να εκφράσουν τις απόψεις τους για τις εκλογές. Άλλοι, χρησιμοποίησαν τη μόδα για να υποστηρίξουν το κίνημα Black Lives Matter.

Δες παρακάτω κάποιους από τους Ιnstagramers που μας εντυπωσίασαν τη φετινή χρονιά:

Δες επίσης: Ίσως αυτό είναι το πρώτο κομμάτι στο οποίο αξίζει να επενδύσεις το 2021