Oι δέκα πιο στυλάτοι κινηματογραφικοί χαρακτήρες από τις ρομαντικές κομεντί που αγαπάμε (video)

Διονυσία Καλαποθαράκου
Oι δέκα πιο στυλάτοι κινηματογραφικοί χαρακτήρες από τις ρομαντικές κομεντί που αγαπάμε (video)

Τι βλέπουμε στο repeat αυτές τις ημέρες; Rom-coms με ωραίες ιστορίες αγάπης αλλά και πολύ κομψά ρούχα.

Από την Ζοοey Deschanel στο «500 Days of Summer» (2009) με το vintage inspired στυλ της, τα φορέματα σε άλφα γραμμή και τις retro στέκες, μέχρι την Ιsla Fisher με την εμμονή της στα αξεσουάρ και στα over styled σύνολά της, στην ταινία «Confessions of a Shopaholic» (2009), στο παρακάτω video θα βρεις πολλές -για την ακρίβεια δέκα- γνώριμες ηρωίδες του κινηματογράφου. Με αυτά τα «κορίτσια» έχεις περάσει ώρες όπου έχεις γελάσει, έχεις κλάψει, έχεις ερωτευτεί, έχει γεμίσει ελπίδα για το μέλλον και ίσως δεν έχεις αφιερώσει τον απαιτούμενο χρόνο στο ιδιαίτερο στυλ τους.

Ο καθένας από αυτούς του ρόλους ντύνεται μοναδικά και αντιπροσωπεύει έναν τύπο γυναίκας που όλες έχουμε συναντήσει. Ανάμεσα σε κάποιους από αυτούς του fiction χαρακτήρες μπορεί και εσύ η ίδια να βρεις στοιχεία του εαυτού σου αλλά και γνώριμα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου. Πάτησε το play και θα δεις αναλυτικά ποιες είναι οι πιο στυλάτες, περσόνες του κινηματογράφου από το 1968 και την Barbra Streisand στο «Αστείο Κορίτσι» μέχρι και σήμερα.

Αν, λοιπόν, είσαι και εσύ σε mood χαλάρωσης και διασκέδασης μέσα στο σπίτι διάλεξε και συντροφιά σου μία από τις παρακάτω κομψές κυρίες, φτιάξε μία λίστα με ταινίες που θες να ξαναδείς και πέρασε τα απογεύματα σου με τον πιο εποικοδομητικό και fashionable τρόπο. Καλή Προβολή!
Δες επίσης: Screen Style: Mε αυτά τα κολιέ θα κλέψεις τις εντυπώσεις ακόμα και πίσω από την οθόνη του laptop σου