Δέσε τα πόδια σου

Δέσε τα πόδια σου

Οι εσπαντρίγιες των εφηβικών σου χρόνων είναι και πάλι εδώ.

Έχει περάσει τόσος καιρός από την τελευταία φορά που οι εσπαντρίγιες ήταν trend και όμως έχουν επιστρέψει για μία ακόμα σεζόν και η ψάθα είναι πιο επίκαιρή από ποτέ. Απαλά χρώματα, χωρίς υπερβολές, λινά υφάσματα, καραβόπανο, λίγες λεπτομέρειες από βινύλ και φυσικά η γνωστή κορδέλα που δένει το πόδι σας. Το πιο ρομαντικό και απλό παπούτσι του καλοκαιριού.

Μία βόλτα στα πιο γνωστά e-shops και θα βρεις τις πιο όμορφες εσπαντρίγιες σε πολλές τιμές για να διαλέξεις.

Η κλασικές (The Outnet)

100243_in_dl

Είναι το κλασικό σχέδιο στην φλατ έκδοσή του. Ιδανικό για να το φοράς στην πρωινή σου βόλτα με ένα απλό φουστάνι ή ένα υφασμάτινο παντελόνι. Συνδύασε το με ένα ριγέ τοπ για να αναδείξεις καλύτερα το καλοκαιρινό σου στυλ.

Η navy (Seychelles)

r32r3

Σκούρο μπλε και peep-toe λεπτομέρεια, θα ταιριάζει τέλεια με ένα cocktail φόρεμα σε nude ή παλ απόχρωση, ακόμα και για την βραδινή σου έξοδο. Η ψάθα wedges, είναι πολύ βολική αφού δεν θα σε κουράσει τόσο όσο ένας ξύλινος πάτος.

Η μπαλαρίνα (Net-a-Porter)

97129_in_dl

Οι μακριές σου φούστες θα αποκτήσουν άλλον αέρα με τις υπέροχες εσπαντρίγιες από σατέν. Μην φοβηθείς να φορέσεις φλατ παπούτσι με μάξι, αφού το σατέν θα κάνει σωστά την δουλειά του.

Η κλασική ψηλή (J.Crew)

vsdvsd

Το πιο κλασικό καλοκαιρινό χρώμα και το κλασικό σχέδιο, σε ψηλές wedges αυτή τη φορά. Ιδανικό για το look του γραφείου, αφού έχει διακριτικό σχέδιο και το χρώμα κανει την διαφορά.

Η ρομαντική (Selfridges&Co)

fert3w

Ένα αρκετά ρομαντικό παπούτσι, πως θα μπορούσε να μην είχε την ροζ εκδοχή του; Ψηλόμεσα σορτς και μίνι φούστες, βρήκαν το νέο σύντροφο για τα πόδια σου. Μην το συνδυάζεις με κάποιο άλλο κομμάτι σε ροζ απόχρωση -δεν θέλεις να καταλήξεις να μοιάζεις με μπεμπέκα.

Η φλοράλ (Toshop)

32W24YOFF_large

Τα μονόχρωμα ρούχα έχουν βρει τον καινούριο τους σύντροφο. Οι φλοράλ εσπαντρίγιες θα ταιριάξουν με κάθε φούστα και φόρεμα σου και θα σου δώσουν μία κοριτσίστικη νότα.