Φύτρωσε φρύδι φύτρωσε

Φύτρωσε φρύδι φύτρωσε

Ξεχάστε τα λεπτά φρύδια τύπου Marlene Dietrich, γιατί η νέα τάση στα top models επιτάσσει φρύδια μεγάλα, καθαρά και δομημένα.

Η μόδα, πλέον, μπορεί να συνεχίζει να επιζητά νέα, ιδιαίτερα πρότυπα ομορφιάς, αλλά με μια βασική λεπτομέρεια: η αγορά πια στο χώρο του modeling επιζητά κορίτσια φυσικά ιδιαίτερα. Δηλαδή κορίτσια με μεγάλα ιδιαίτερα χείλη όπως η Lindsey Wixson, κορίτσια με κενό ανάμεσα στα δόντια όπως η Lara Stone, ή κορίτσια με μεγάλα φρύδια.

Βλέπετε τα ωραία καθαρά δομημένα, μεγάλα φρύδια δίνουν σε ένα πρόσωπο αμέσως προσωπικότητα. Το κάνουν πιο εύκολα αναγνωρίσιμο και κατά συνέπεια επιτυχημένο.

Το νόημα, λοιπόν, έπιασαν οι Samantha Gradoville, Natalia Vodianova, Arizona Muse, Jana Knauerova, Jacquelyn Jablonski, Daphne Groeneveld, Bambi Northwood-Blyth, και Ali Michael άφησαν τα φρύδια τους να φυτρώσουν, κράτησαν το τσιμπιδάκι μόνο για να τα καθαρίζουν, πήγαν και μια βόλτα από τον διάσημο μάγο Uri Geller και του ζήτησαν να κάνει κάτι για να φυτρώνουν πιο πυκνά (όπως παλιά έκανε με τις φακές) και πλέον είναι από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα του πλανήτη με βλέμμα ισχυρό και καθηλωτικό.